mame 12 rocneho nemeckeho vlciaka a ak pocuje iba jeden vybuch , uplne mu preskoci a normalne hlavou prevrta pletivo ... zatvarame ho do takej miestnosti
Môj kocúr si už na silvestra zvykol. Keď bol mladý tak pobehoval ako splašený a celý večer trávil za obývacou stenou.. Ale teraz už ťažké MF.
Odporúčam (v prípade mačiek) ničím nedrogovať, pozatvárať okná a podľa možností aj dvere a nechať číču pobiehať kde chce. Pchať do nej tabletky, zatvárať ju niekde alebo násilím brať na ruky nebude správne riešenie.
máme 7 psov a z toho dvaja sa neboja, traja sa idú zblázniť od strachu a ostatný dvaja ešte nevieme ako budú reagovať...ale keďže sa po nich strieľalo tak predpokladám, že to bude zlé :/
a urobíme to asi tak, že dvaja pôjdu do izby s mamkou, dvaja budú na terase alebo v chodbe s ockom a ja budem s dvoma šteniatkami v koterci... ten jeden (jorkšir) ani nevie, že sa niečo deje keď je Silvester takže on bude v spálni v posteli spať
no môj pes sa strašne bojí ohnostroja a búrok,takže ho zavreme do práčovne a dáme mu dačo fajné najesť..aj tak budesíce bez seba a bude brechať ako šialený ale aspon dačo.
moj psik ma pomerne strach , ale nikdy sme ho nicim nedopovali ... prve roky sme pri nom sedavali, ked zaliezol pod stol, potom v rusnejsej stvrti sme mali komoru, kde som si s nim sadla, kym neprehrmelo najhorsie .. teraz byvam v pokojnejsej casti stareho mesta, takze maximalne trochu pomaznat na rukach .. inac sa ozaj boji, ked mu tak nejaky delobuch vybuchne vonku .. hned bezi domov
Psy bývajú každý Silvester v pivnici, mačka sa niekam schová sama, kanárik a rybičky nezvyknú nejak reagovať, pavúky na hluk nejak nereagujú a larvy majú na háku celý svet.
@impulse waaaau, aka je pricina, ze mate taky zverinec?
ja mam 2och hafov jeden je kopov, takze ten vobec neriesi. druhy knuci a trasie sa a chodi vsade za nami. nejako to vsak prezije. on sa totiz boji, aj ked vietor prefukuje
@kikushenka v podstate sme polovicu z nich zachránili.. teda, asi sa to tak dá nazvať každý je iné plemeno okrem dvoch pudlíkov a dvoch krížencov takže radosť žiť s nimi
macky sa schovaju aj same, psa mame polovneho takze ten to nejak nepreziva.... mame rodinny dom a za nim humno, a ked pred dvoma rokmi odtial otec odpalil par rakiet, len pobehoval po dvore... ale inak ho zatvarame do garaze.
Náš kocúr to už teraz nejak zvláda, ale keď bol menší, keďže to búchalo pred aj za domom, zvykol sa nakoniec schovať v kúpeľni pod umývadlo do lavóra. Ak ho plánuješ aj zamknúť, nezabudni mu tam doniesť misku a záchod, ak má.
vynadívam sa na ohňostroj ona samozrejme bude na balkóne pri mne, radšej ako niekde kde to je menej počuť. a potom ju budem polhodinu hladkať aby sa prestala triasť
Nášho bombardéra zatiaľ, zdá sa, ohňostroje a petardy skôr hnevajú ako mu spôsobujú akékoľvek ujmy Ale keby sa to začalo nejako prejavovať, podnikneme isté kroky
Naša sa zo Silvestra veľmi teší, keďže vidí, že aj my sa tešíme, oslavujeme... Len tento rok s ňou budem sama, tak snáď ju dokážem aj sama odpútať od toho hluku.
Co mame labradora co je vacsinu roka vonku tak ta si sama otvori dvere z terasy do domu pokial niesu zamknute zalezie dole do pivnice a tam mame take stare oblecenie a pod to sa zasije a ne a ne ju odtial dostat a toto robi uz od rana....Teda uz vlastne cely tyzden dnes som ju asi 2 hodiny sa snazila dostat von...Ale urcite ju pustime normalne dovnutra ked sa hentak boji...
A druha to je taky maly westik Tak ona sa vacsinou len trasie a ja ju mam na kolenach alebo v postely pod perinou a tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
(a za to dravce vraj sú dosť vyplašené a treba ich upokojovať
jedine vnutri budu....
ale psa si asi pustime do obývačky a budeme sa mu venovať, nech to moc nevníma...
Odporúčam (v prípade mačiek) ničím nedrogovať, pozatvárať okná a podľa možností aj dvere a nechať číču pobiehať kde chce. Pchať do nej tabletky, zatvárať ju niekde alebo násilím brať na ruky nebude správne riešenie.
zatial co tu exoti hadzali petardy a pustali ohnostroj a podobne tak to mal dost v pazi, tak mu to dufam ostane
inak sa spolieham na mamu, nieco ako @9
a urobíme to asi tak, že dvaja pôjdu do izby s mamkou, dvaja budú na terase alebo v chodbe s ockom a ja budem s dvoma šteniatkami v koterci... ten jeden (jorkšir) ani nevie, že sa niečo deje keď je Silvester takže on bude v spálni v posteli spať
ja mam 2och hafov jeden je kopov, takze ten vobec neriesi. druhy knuci a trasie sa a chodi vsade za nami. nejako to vsak prezije. on sa totiz boji, aj ked vietor prefukuje
veru, zit s tym asi nie je lahke. a to ja som sa stazovala na to, ze dvoch mam
A boji sa takých zvukov a sak bude vnútri...
A druha to je taky maly westik Tak ona sa vacsinou len trasie a ja ju mam na kolenach alebo v postely pod perinou a tak...
-
Mačky to zvládajú v pohode, napapajú sa a pekne búvajú :3
So psom to bude a vždy bolo horšie, už som mu pripravila miesto, kde sa cíti bezpečne, hladkám ho, hrám sa s ním a proste sa ho snažím ukľudniť