tak tych by bolo.... mam 2 psy z utulku, jedneho z ulice, kopu psov v docasnej opatere som mala, vsetky sa dostali do dobrych novych domov.... ale ja to beriem ako samozrejmost, ziadny uzasny skutok.... aby som doslova zachranila zivot nejaku zveru, tak to sa mi este asi nepodarilo....
Od vtedy, čo som asi ako 8 ročný úmyselne zničil hniezdo lastovičiek plné vajíčok sa to snažím odčiniť nejako, doteraz sa za to neznášam, nechápem čo ma to napadlo vtedy ...
Nie, hoci raz som seriózne so sebou bojovala, aby som nevzala domov uzimené mača, ktoré ma prenasledovalo.... ale kocúr by sa s ním nezniesol a brať ho cez pol Slovenska domov vlakom bolo tiež dosť hlúpe, keď aj tam v dedine by sa ho niekto určite ujal... dúfam, že mu je dobre :/
raz som so spoluziakom zachranovala choreho holuba co vyzeral ako rped smrtou ale nakniec sa ukazalo ze bol len nejaky ospali alebo co lebo odisiel pos vojich
@8 : tie čierne mačky závidím.Ja sa už dlho zháňam po čiernom kocúrovi ale mám smolu (rodičia nedovolia) a tak mi robí radosť môj lenivý čiernobiely kocúr s démonickým pohľadom (má totižto zelené oči orámované čiernou farbou)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A zachranil som polneho zajaca so zlomenou nohou (mal ju uplne vykrutenu dozadu), tym ze som ho poslal na druhy svet.
s kamoškou sme zachránili vrabčeka.. starali sme sa o ňho a dali sme mu meno Enrique .. (taký inside joke)
a ostatné príhody už také veselé konce nemajú...
a nie nezachránila ale chcela by som