Do akej miery zaberaju miesto vo vasom zivote vasi domaci milacikovia a dokazali by ste zit bez nich? Alebo uz by ste si pripadali sami, keby ze vam nezasahuju do sukromia?
No hah kebyže to je na mne tak tu mám mačiek a psov že koniec,keďže to nieje len na mne mám len jednu mačku a dvohc psov a zajaca vybojovaného...ale je to hezký pocit mať zvieratko,tak ako ja neľutujem že som si kúpila zaja je zlatý je už na mňa zvyknutý,behá za mnou skáče po mne pýta s ana ruky,alebo keď chce papať som nadmieru spokojná
vydržím bez havina, ale nie dlho... mala som psa (retriver), ktory zvykol utiecť za babami raz utiekol a potom sa už nevrátil, s rodičmi si myslíme, že ho niekto zobral, lebo on by sa vrátil... a sprostý pes to nebol, takže pochybujem, že by ho zrazilo auto... teraz chcem nového psíka, lebo mi chýba to štekanie
no ako keby ju (morča) by som si nekupila tak by som prezila..
tak ale uz za tych 3-4 roky co ju mam som si ju strasne oblubila a ked zomrie bude mi strasne chybať..ale taky je zivot a pocase sa s tym urcite zmierim
Máme doma menší zverinec ale už si neviem bez nich predstaviť život... jasné, krátkodobo prežijem, ale dlhodobo... Je to nenahraditeľný pocit keď mi je biedne a havino príde ku mne, sadne si mi na nohu a oprie sa o mňa...
Ak by som žiadne nemala asi by mi to nijak extra nechýbalo, ale teraz mám a za nič na svete si ho (hava) nedám vziať
Pred 3 rokmi som mala kocúra, neskutočne krásny bol, úplne som si ho rozmaznávala, dokonalé zviera a nejaký chuj ho postrelil- trafil presne do miechy, Tiger (kocúr) ochrnul a museli sme ho dať utratiť (
Strašne dlho som z toho bola vykoľajená.
ja som nedawno mala psa labradora ale museli sme ho dat utratit pretoze si vazne zlomil nohu .......ani newiem ako ......uz je to skoro pol roka a stale mi velmi chyba .........som si nanho zvykla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
tak ale uz za tych 3-4 roky co ju mam som si ju strasne oblubila a ked zomrie bude mi strasne chybať..ale taky je zivot a pocase sa s tym urcite zmierim
Pred 3 rokmi som mala kocúra, neskutočne krásny bol, úplne som si ho rozmaznávala, dokonalé zviera a nejaký chuj ho postrelil- trafil presne do miechy, Tiger (kocúr) ochrnul a museli sme ho dať utratiť (
Strašne dlho som z toho bola vykoľajená.