mate ich radi? su to nasi najlepsi priatelia ktory nas lubia a vedia nam oplatit ńasu lasku tou svojou. ako mnohe zachranuju zivoty ine krasne spievaju a ine su na hranie.
suhlasim aj ja.podla mna su niekedy lepsie a chapavejsie ako samotny ludia.mozes sa im aj zdoverit a nemusis sa bat co ti na to povedia alebo co si budu o tom mysliet.
zvieratka su castokrat najlepsie stvorenia pod slnkom...ja mam velmi rada zvierata a chcela by som byt vbuducnosti veterinarkou...a kedze mam rada kone,chcela by som v buducnosti aj nejakeho mat doma ale inac by som prijala aj celu farmu
dakujem... vidim ze aj tu su ludia ktori ich dokazu ocenit. viem ze aj ked zvieratka nedokazu hovorit viem ze nam rozueju. vzdy ked som smutny tak moj psik si ku mne lahne zacne ma olizovat a knucat... tak isto macky vtaciky a dokonca aj skrecky!!! len sa im treba vela venovat...
mno ja mam tiez rada zvieratka..pre ich prirodzenost,neda sa od nich cakat nic zle...dlho som stala pred volbou ci ist na veterinu,bol to moj sen od malicka..mno ateraz v maturitnom rocniku som sa definitivne rozhodla..a uz teraz pracujem na tom aby moje povolanie bolo pomahat zvieratam...pretoze to povazujem za najkrajsi zmysel zivota..proste nieco,co naozaj dava zmysel...
aj ja zvieratka zboznujem.... staci byt na nich dobry a su spokojne... nevycitju ti, ze preco hento a preco tamto, nic ti neprikazuju, vlastne im staci malo a ludia maju casto velmi vysoke naroky
Zvierata ...no taky tazky popis keby som si mal umiestnit na stupnicu od 1-5 maju asi 3 miesto ludia 4 ... jednoducho je to dokonalost je pravda ze iba zneuzivaju svojho pana ale su loajalny a nevahaju nasadit do ochrane svojho blizkeho vsetko co maju ... som pysni ze som tiez zviera .... s clovekom sa to neda porovnat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov