Dnes ma jeden mierne retardovany spoluziak strasne vytocil takmer som sa neovladol. Preto som sa chcel spytat ako zvladate svoj hnev vy? Ako reagujete ked vas niekto vytoci? Napiste nejake triky alebo techniky, ktore pouzivate v takychto situaciach .
no mňa ked niekto fakt naserie do nepríčetnosti...tak vždy sa mi až rozdvoji videnie mam chut mu az vlasy vytrhat ale potom sa ovladnem, poviem si že nestoji mi taky s prepačením kkt za to aby nekto o mne vravel, že som nervaňa ale fakt niekedy až so mnou mykne
Spôsobím si bolesť a to ma odpúta od toho že som nahnevaná väčšinou mám pri sebe zicherku aby som sa mohla pichnúť do ruky/nohy ak ju mám vo vrecku... Prípadne si začnem logicky odôvodňovať že môj hnev je nelogický a teda je sprostosť sa hnevať...
normálka, snažím sa buď rozumne a kľudne argumentovať, alebo ignorovať a v podvedomí sa smiať na toho dotyčného hlúposti (neviem, ako inak to nazvať, ale musí to byť hlúposť, keď ma to dokáže vytočiť )...
keď už toto nepomáha, tak druhý stupeň je trošku vyvýšený hlas a jasné dávanie tomu druhému najavo, že urobil chybu tým, že ma vytočil
Poviem si, že to nemá cenu sa s takým babrať.
Ale jakožto milujem Boha, tak si na neho v takých situáciach takmer vždy spomeniem a pokračujem v tom, čo som robila predtým, než ma ktosi vyrušil
Rátam do 10.
Poviem si, že vo väzenskom oblečení nie som sexy
.Ak je po ruke tak si dám čokoládu na upokojenie.
A ak rátam a som už pri 20 a nič nezabralo.. radím bežať.. pretože ak sa naozaj naseriem som ako časovaná bomba..
málokedy sa mi stáva že ma niekto vytočí, to by mi muselo na tom človeku záležať aby ma nasral.. niekedy narozprávam v hneve dosť zlé veci. síce pravdivé, ale potom ma to sere .
hnev pochádza od Zlého, ničí duše hadajúcich sa, čo sa neskoršie prejaví na ich životoch...
je to veľmi nebezpečné, môže prísť dokonca k preklínaniu, fyzickému napadnutiu a niekedy to môže skončiť aj smrťou...
v každom jednom prípade ak by bars ktorý z ních zomrel, tak jeho duša poputuje rovno do zatratenia...
davajte si obrovského bacha na tieto veci, mnohokrát sa pôsobením práve tohoto Zlého tieto situácie znova a znova navodzujú...
dokážte hnev v sebe potlačiť, najlepším spôsobom je krátka modlitba, ktorou odoženiete všetko zlo od seba...
Keď sa neovládaš, ovládajú ťa iní ľudia alebo okolnosti. Čo sa týka hnevu- ovládam sa celkom dobre. Ľudia to na mne nezvyknú vidieť, ak tak nezamýšľam.
Ja sa musím zobrať a ísť od toho človeka preč, najlepšie na čerstvý vzduch na 5 minút a rozdýchať to. Keby to tu nebrali tak vážne s fyzickým napadnutím, už som mohla mať pár ľudí na konte
snazim sa ovladat , ale ked to nevyjde tak to nedopadne dobre pretoze to musim vyrozpravat a nezastavi sa mi pusa kym to zo seba nedostanem, takze sa snazim kontrolovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a ak nezvladam hrozne nadavam, kricim a hovorim hnusne veci. a neda sa ma zastavit. lenze to uz musi byt naozaj velke.nasratie.
keď už toto nepomáha, tak druhý stupeň je trošku vyvýšený hlas a jasné dávanie tomu druhému najavo, že urobil chybu tým, že ma vytočil
Ale jakožto milujem Boha, tak si na neho v takých situáciach takmer vždy spomeniem a pokračujem v tom, čo som robila predtým, než ma ktosi vyrušil
Poviem si, že vo väzenskom oblečení nie som sexy
.Ak je po ruke tak si dám čokoládu na upokojenie.
A ak rátam a som už pri 20 a nič nezabralo.. radím bežať.. pretože ak sa naozaj naseriem som ako časovaná bomba..
je to veľmi nebezpečné, môže prísť dokonca k preklínaniu, fyzickému napadnutiu a niekedy to môže skončiť aj smrťou...
v každom jednom prípade ak by bars ktorý z ních zomrel, tak jeho duša poputuje rovno do zatratenia...
davajte si obrovského bacha na tieto veci, mnohokrát sa pôsobením práve tohoto Zlého tieto situácie znova a znova navodzujú...
dokážte hnev v sebe potlačiť, najlepším spôsobom je krátka modlitba, ktorou odoženiete všetko zlo od seba...
ale poradim ti ked si na tom tak: vzdy najprv sa z hlboka nadychni a pocitaj do 10 urcite bude lepsie, a ked nie tak no spusti co chces povedat