hasil by som o dušu, ale ak by som ho predsa nezachránil, veľmi by ma to štvalo, šok by som zrejme dostal až neskoršie, keby som si to celé naplno uvedomil ........filip
@2@3 ja som proste strašná citlivka, tak si myslim že by som bola z toho nejaký čas mimo a nezvládala by som to, ale časom by to bolo lepšie podla mna..hoci občas sa sama sebe čudujem takže to nieje na 100%.
Asi by som sa za to obviňovala a vysvetľovala by som si pristátie toho človeka u mňa tým, že som za to v nejakom bode jeho života mohla ja ešte skôr než sa to stalo. Úplne by mi z toho preplo. Navonok by som z toho bola flegma nejaký čas a tvárila by som sa v pohode a každý by ma obdivoval ako to hrdinsky zvládam a keď už by prešla taká spoločensky akcpetovaná smútiaca doba, úplne by som sa zosypala, prestala chodiť medzi ľudí, takže nakoniec by ma každý mal za pošahanú. Toto sa mi nesmie stať, lebo by to bol koniec môjho života, už teraz som taká psychicky labilná, že sa chytám každého slovíčka, krivého pohľadu ako znamenia, ktoré ma vedie do pekla...ja som typ človeka, ktorý v sebe všetko dusí a toto by ma zničilo...čím väčšia rana, tým viac si ukladám ako povinnosť nikomu neveriť, nikomu nepovedať ako prežívam všetko...
nezvládla by som to, asi ako naposledy keď som videla niekoho zomierať, ale vidieť niekoho uhorieť je ešte horšie, takže asi by som ako vtedy celý deň len sedela a s otvorenými ústami pozerala do steny a až po niekoľkých dňoch by som si to všetko uvedomila a možno preplakala celé dni
Hmm... tak ten pohlad ako hori a zhori by mozno nebol prijemny a ostal by mi dlho pred ocami.. ale necitil by som vinu ani nic take... On jazdil "ako sialeny" a "vysypal sa" mi do zahrady, ja som sa snazil pomoct mu, nedalo sa...
Btw.. nie som si isty, mozno to je blud.. ale sa zda ze som raz v dakom dokumente pocul, ze hasit horiaceho cloveka vodou je asi to najhorsie co moze byt ...no neviem..
urcite je to pohlad z ktoreho ti nieje vsetko jedno... ale ja som dost silny vyrovnal by som sa stim .... ked to bola nehoda a nedalo sa pomoct nijako tak proste to je uz len tak.... ale ked si to sposobil sam ze isiel rychlo a nerozmyslal a nemal ani kus zodpovednosťi v sebe tak to je uz ako keby trest ..
To asi nikto kto to nezažil nezodpovie ale asi by som sa snažil nastaviť svoj mozog do polohy že som urobil čo som mohol a vlastne môžem byť zo sebou celkom spokojný.
Tak jako ja na také veci radšej nemyslím a nepripúšťam si že by sa to mohlo stať ale kebyže sa to predsa len stane tak.. nvm asi by som 2 dni nespala a potom by som si ani na to nespomenula ne vážne neviem
ja si radšej nepripúšťam že by sa takéto niečo mohlo stať... je mi to lúto keď zistím že sa to stalo ale čo už nepodpálila by som sa aby sme si boli rovní
@antifunebracka nie mne ale jednej učiteľke ešte zo zš a tak sme sa nad tým dnes zamýšľali s bývalým spolužiakom... že tá z toho mohla byť dosť na sračky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
traumu by som asi mala, ale zivot ide dalej...
nejako sa ale preniesť musíš, aj keď ťa to bude budiť zo snov.
krstný je hasič, ten má zážitkov ajajaj.
možno už pri tom hasení hadicou by sa mi tak triasli ruky že by som striekal všade inde len nie na toho čo horí (vyznelo to blbo
you made my day!
..ale ze by som sa preto psychicky zrutila to nie, nebola by to moja vina
Btw.. nie som si isty, mozno to je blud.. ale sa zda ze som raz v dakom dokumente pocul, ze hasit horiaceho cloveka vodou je asi to najhorsie co moze byt ...no neviem..