viete kde som ho nasla? u sestry na stole! s jej suhlasom som ho vymenila za menejcennu 2 € a teraz mam v ruke nieco co ma hodnotu mozno aj 10 € ale ja som to dostala za 2! To je fakt huste!
ta minca teraz urcite nema hodnotu viac ako dve eura...ked bolo milenium, tiez sa vydali bankovky s logom, jednu taku mam, ale nestoji viac ako tolko, kolko ma napisane
@37 ak si si nevsimla, v prispevku cislo 28 sa zmienujem o tom, ze viem, ze ma vacsiu hodnotu ako 2 eura. a to ze som nevedela hned, ze je velmi cenne , no prepac, ja nevisim furt na telke a nekukam sa ake nove eura vymysleli ( nehovorim ze ty ano )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
pockaj niekolko sto rokov a bude to o inom
cize:
» www.nbs.sk/...
vlavo kliknut na:
Bankovky a mince -> Eurove mince -> Pamätné
Vsetky euromince aj pamatne su platne normalne ako normalne platidla.
POZOR: Pamatna minca moze mat aj INU HODNOTU ako normalne, napriklad 10 Euro -
» www.nbs.sk/... _img/Documents/_BankovkyMince%5CZberatelske%5Cstodola%5CStodola_a_S.jpg
takato minca, ktora nie je v beznej hodnote je NORMALNE PLATNA, ale LEN NA UZEMI STATU, KTORY JU VYDAL.
Cize dvoj-eurova pamatna minca je platna v celej EU, ale 10-eurova pamatna minca je platna len vo svojej krajine.
to je euro,ktoré má hodnotu aj 7-8eur! ty kks..tak takáto demencia prepáč,ale fakt..
vraj zvláštne euro..boha!