Boli ste nútení v detstve jesť napr. rožok alebo chlieb s paštétou a na pitie mlieko? Moji rodičia, hlavne otec, to mne a mojim súrodencom pripravoval. V súčasnosti by som to už nejedla, ale vtedy som musela. Zaujímalo by ma, či ste na tom boli podobne a
Čo je na tom čudné? však to sú moje bežné raňajky aj keď paštéty odkedy som si začala uvedomovať z čoho to vyrábajú už nejem, len ak tak nejaké kvalitnejšie aj to len zriedka ale napríklad taký rožok so salámov, maslom, syrom a paprikou to jem bežne s pohárom mlieka.
dnes som jedol na raňajky tuniaka s cibuľou a citrónom, paradajku a bylinkový ča, k tomu celozrnný chlieb ..
ako dieťatko si pamätám, že som jedával vianočku s maslom a medom k tomu kakauko, alebo rožtek so šunkou.....nijak si však nepamätám, že by som jedol nejake mišungy , ako čerešne s mliekom a pod. ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a tak ešte dodám že moje obľúbené raňajky teraz pozostávajú buď z omelety alebo z koláča s kakaom.
ako dieťatko si pamätám, že som jedával vianočku s maslom a medom k tomu kakauko, alebo rožtek so šunkou.....nijak si však nepamätám, že by som jedol nejake mišungy , ako čerešne s mliekom a pod. ..
filip
btw @mielikki aj ty si prečítala "zvláštne kombinácie pokémonov"? Hneď som si spomenul na Skittyho a Wailorda
totálny gastronomický top
to som vždy chcela skúsiť, ale vždy z toho nejako zišlo
(ale aj Mr.Mime samica + Kadabra bolo vtipné... a vznikol z toho Mime Jr. so psychicom, hoci ho podľa správnosti nemal vedieť