Toto ma celkom zaujíma. Aký bol najzvláštnejší človek, akého ste kedy poznali? Napríklad, nevšedné záujmy, divné správanie, ...alebo proste človek, ktorý sa vymyká správaním z normálnych radov
Napríklad, moja spolužiačka na strednej jedla párky namočené do jogurtu, jeden "známy" stále fliaska matku a otca po zadku (???), .. a poznám jedno dievča, ktorá sa naschvál pocikáva, keď ju jej priateľ naštve (z úplne pochopiteľných dôvodov je priateľ stále iný
jeden moj spoluziak na zakladke jedol muchy ..take tie pri okne na parapete po vikende co boli mrtve tak si to daval do jogurtu. Doteraz som neprisla na to preco to robil :/
no jo, jeden týpek sa ma pýtal, či si aj ja "odkladám" sople do kvetináčov... prečo to robí, to som sa už nepýtala aj keď, mohla som, možno mal na to dobrý dôvod
poznam, dvoch v podstate ale obaja sa realne pohybuku aj na birdzi takze ich nebudem konkretizovat
ale je to velmi cudesne jeden je velmi neempaticky a neschopny brat urcite veci za vazne a druhy je velmi podivne nepredvidatelny a akoby z neho nebola citit ani ludskost ... taka strojova podivna osoba
mam kolegu ktory ma uplne wtf stravovacie navyky ze nakraja si citron na mesiaciky a osupe ako pomaranc a tak ho je, kiwi je so supkou, kupi si konzervu s nakladanymi jalapenos paprickami v naleve, lyzickou ich vyje a tu vodu vypije, alebo si kupi velku cinsku kapustu a celu ju zje samotnu tak ze si z nej odhryza
Ja len taky dodatok - slovo divny je velmi........... nekonkretne. Pre kazdeho je nieco divne, a ludia co sem pridavaju komenty o divnych ludoch, su taktiez divny pre inych.
Minimalne pre cely blizky vychod je vacsina z nas Europanov divna.
Je to len o mieste.
Uplne bezneho cloveka daj na druhy koniec sveta a je z neho niekto divny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale ako pozerám, naozaj zaujímavé osoby existujú medzi nami
prečo?
lebo bol zrejme v minulom živote lastovičkou, no
ale je to velmi cudesne jeden je velmi neempaticky a neschopny brat urcite veci za vazne a druhy je velmi podivne nepredvidatelny a akoby z neho nebola citit ani ludskost ... taka strojova podivna osoba
» birdz.sk/zuziakk/obrazok...
Minimalne pre cely blizky vychod je vacsina z nas Europanov divna.
Je to len o mieste.
Uplne bezneho cloveka daj na druhy koniec sveta a je z neho niekto divny.
A inak, ako tak citam tie komenty..tak asi aj ja som divna, kedze som sa skoro v kazdom nasla dokonca aj hned v prvom..tiez capem maminu po riti
...