BB poznám lepšie .. pár krát som tam piatkovala celkovo sa mi páči Bystrica .. vo Zvolene (aj keď to mám len 20km) som bola len raz tuším na koncerte Zony A a mám odtiaľ spolužiačku , ktorá neskutočne toto mesto vyzdvihuje a chváli...takže sa mi pomaly ale isto začína hnusiť
ja som si myslel,ze taketo "versus" veci ludi prejdu v puberte. ale asi nie. cela kotlina so Zvolenom aj BB je skvela nehadajte sa, radsej vezmite bike a dajte si to cez kopce z jedneho mesta do druheho.
ale nie. neviem porovnávať takéto. žeby niečo bolo lepšie ako druhé. môžem povedať, že ja sa lepšie cítim v BB, alebo že sa mi BB viac páči. ale žeby bola objektívne lepšia, to čo je za koninu? z akého pohľadu? pre koho? sa nedá takto
toto je zase téma.. rozdúchavame nenávistné ohne, či čo? A chcela som tak ako pár ľudí vyššie napísať- ľúbim BB, kvôli jej kráse, kvôli jej ľuďom, kvôli tomu že má mňa, kvôli tomu aká je.. krásna, iné slová nenachádzam na toto mest
(Zvolen neodsudzujem, no ale nebudem mať predsa radšej iné mesto ako to svoje, z ktorého pocházam )
@mcvpn pfuu netuším už kde .. ale bolo to také že vojdeš a krčma a tam keď ideš ´dalej tak až tam ďalej ďalej spieval Koňýk neviem či si pochopil @tasha5 prečoo?
@mcvpn . ja si len pamätám , že kamoška sa strašne opila ako prasa...čiže som zónu ani nevidela lebo vonku som pri nej bola kým grcala... sme sa pri nej striedali
vždy si spomeniem len na choré hlavy ultras pri tejto otázke... a ich ,,nežnôstky" po zápasoch. by sa s prepáčením mohli už dobiť na smrť, bol by kľud.
@mcvpn nie som z juhu .. a kamoška mala svetlé vlasy asi ja už neviem .. posledná vec čo si pamätám že som mala čiernu centropenku a všetkým som sa podpisovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale nie. neviem porovnávať takéto. žeby niečo bolo lepšie ako druhé. môžem povedať, že ja sa lepšie cítim v BB, alebo že sa mi BB viac páči. ale žeby bola objektívne lepšia, to čo je za koninu? z akého pohľadu? pre koho? sa nedá takto
(Zvolen neodsudzujem, no ale nebudem mať predsa radšej iné mesto ako to svoje, z ktorého pocházam )
@bizbilio dúfam, že poznáš len jedného T zo ZV!
@tasha5 prečoo?