Mňa by zaujímalo že aké mate v škole zvonenie (na hodiny, prestávky). Pamätám si že raz boli u nás v škole kamerovať do nejakej relácie pretože naša škola, ako vraj z mála ma na zvonenie,nie obyčajné "cŕŕŕŕŕŕŕn" ale pesníčky rôzneho druhu . Napríkla
Na základke u nás nezvonily ... a teraz máme Hovorený zvonček : " Začína Hodina " Koniec Hodiny " Začiatok Prestávky " 2 minúty do konca obedovej prestávky " a atĎ
na zakladke ked sme boli deviataci tak presli na pesnicky aj teraz mame pesnicky ale na zakladke boli krajsie a vies druhov pesniciek myslim ze triedny hovoril ze okolo 1000 ich tam bolo ale teraz sa opakuje stale tie iste: kto za pravdi hori, fur elise, a este nejaky ludove...a stale dookola...
cŕŕŕŕn na hodinu a na prestávku Pár dní (ble) ale na vianoce mávame pekné vianocné a predtým sme mali aj priatelov co bolo dost dobre a potom zvucku z Kosti (ble)
Putia hudbu a povedia niečo ako začiatok vyučovania alebo koniec prestávky .. Vrr ale tie "hity" idú pekne niekedy na nervy xDD A dookola pár pesničiek
my sme mali na gympli všeljaké pesničky ako zvonenie napr. Madcon- Beggin, Muse- Supermassive black hole, soundtrack z priatelov.. atd. A na Vianoce zas vianočné pesničky.. najlepšie bolo keď ich ešte po Vianociach nezmenili a v polovici januára ešte išli koledy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
to som ešte nepočula to musí byť dobré (možno
Teraz máme rovnako ako zakladateľka pesničky (Lambada, Addams family, Balada pre Adelku.. a iné, vždy s obmenou )
to musí byť haluz
Jak ked oné v električke hlásia zastávky (Rofl)
To je taký božský zvuk na konci hodiny.
a inak..klasicke crrrrrrn :
s tým rozdielom že niekedy je to kratšie inokedy dlhšie