ja osobne neznasam hip-hop a slovensky uz uplne...ale zvuk ulice - to je podla mna pecka poznate to? co na nich hovorite? (na youtube su videa k mani...odporucam Rytmus vs_ David ze Senca
akoze ja hip hop tiez nejako nemusim ale niektore veci su fajn.. pocuva to hlavne moja segra takze ja sa nejak k tomu nachomietnem.. a zvuk ulice poznam nazov ale kebyze pocujem nerozoznam.. sorry
chalanov zo zvukov ulice osobne poznam su to perfektny chalani, behali sme spolu na motorkach bola sranda myslela som ze to budu namylseni kokotkovia ale nieje to tak ich tvorbu som nejak moc nepocuvala a ani nepocuvam ostatny hovoria ze ich tvorba nestoji za nic noo maju uz nieco odskakane a nemaju po 18 ako DRAMATIKZ!!!! hehe..
ja osobne si myslim,ze hudba celkovo ako hip hop je hudba ktoru tvoria ludia ktori to maju v prvom pripade vrodene basnicke crevo jak sa povie.Ale tym textom hudbe treba rozumiet ocom to je to nie su len hip hop slova skakanie na diskotekach,to je vyjadrenie smutku bolesti v inom stile hudby ako je napr.rock a tak,ty ludia prezili zivot na ulici a snazia sa nejakou formou upozornit,popripade oboznamit mladez v pesnickach z nastrahami ulice,ale aj vseobecneho zivota to je moj nazor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov