ahojte..potrebovala by som poradit ohladne zvuku na pocitaci...vobec mi nefunguje zvuk..(nejde mi prehrat nic na youtube, nejde skype, nejde nic)...skusala som to cez ovladaci panel nastavit ale iba mi napisalo ze zvukove nastaveni neexistuje...pls poradt
@2 uz som spomenula ze repraky nemam lebo zvuk mi ide priamo z notebooku...
pokial viem tak som nic neodinstalovala a nemam asus... uz som ho skusala parkrat restartovat ale nepomohlo to....a virus nemam som si ista kontorolovala som to, myslim si ze mi iba chyba nejaky program...ale netusim aky si stiahnut...
@mortinelka - nie "zvukové nastavení neexistuje", ale "zvukové zařízení neexistuje"... dve možnosti - buď sa ti pokazila zvukovka (hardvérový problém, nutné dať do opravy), alebo sa ti nejak pošahali ovládače (softvérový problém). zájdi do správcu zariadení, tam nájdi zvukové zariadenia, všetky daj odstrániť (pravý klik->odinštalovať), a reštartuj comp. ak nepomôže, tak si vygoogli ovládače zvukovky pre svoj notebook, stiahni a nainštaluj. ak nepomôže, tak bude asi chyba v hardvére, ako som písal tú prvú možnosť. nepýtaj sa čo je správca zariadení a ako sa k nemu dostaneš, ďakujem, dá sa to veľmi ľahko vygoogliť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Pre istotu sa opytam veci ako... mas zapnute repraky? mas ich zapojene? a take prakticke veic
no a potom sa ta opytam, za predpokladu teda ze splnis prve stadium, ci si nepamatas ze by si v poslednych dnoch nieco odinstalovavala alebo tak..
Rieši to tak, že vypne a znova zapne noťas a zvuk už ide.
nemáš náhoodu NB značky asus???
pokial viem tak som nic neodinstalovala a nemam asus... uz som ho skusala parkrat restartovat ale nepomohlo to....a virus nemam som si ista kontorolovala som to, myslim si ze mi iba chyba nejaky program...ale netusim aky si stiahnut...
aaa viac ti k tomu neviem poradiť, lebo som sa s takým niečím ešte nestretla :/