Ahojte, otazka na niekoho kto je viac ako bežný užívatel notebookov.
Kupila som si novy book ale zvuk ma ako z hrnca. V nastaveniach som nenasla ako to prehodit. Nie je tu niekto PC zdatnejší? Otazka je smerovana na tych co sa tymto veciam venuju.
Nečakaj od ntb že budeš mať poriadny zvuk väčšina ntb hrá ako hrnce pretože... proste minimalizácia svojím spôsobom nie až tak potrebných častí a ak by si chcela mať poriadny zvuk na ntb by ten ntb musel byť omnoho väčší a nikdy nebude hrať lepšie ...teda ak si to nezapojíš na dáke externé repráky
@relieforsaddist@Patrixo To čo je za hlúposť? To je novinka moderných notebookov? Doteraz som vlastnila 4 notebooky, ďaľší mám v práci, sestra má ďalší ku ktorému mám prístup a žiaden z nich, nemá zvuk ako keby na mňa hovorili z kanála.
@Patrixo ja netvrdím že to bolo domáce kino, ja tvrdím že to bol normálny zvuk, neznelo to ako z hrnca. Proste normálny zvuk.
@Relieforsaddist odpoveď, kúpila si si book s reprákmi na H... akceptujem. Ale nie vec ako; všetky notebooky, tak znejú, neznejú. Práveže som si kúpila HP, nikdy som HP nemala. Moja Thosiba tak neznela. Ani jeden môj Acer, ani sestrine Vaio, ale malý sotva fungujúci Asus, tak znenel. Preto som chcela vedieť to, či je to nejakým hlúpym nastaveným, ale čo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ak to bude malé tak pravým nato a otvoriť na novej karte
@Relieforsaddist odpoveď, kúpila si si book s reprákmi na H... akceptujem. Ale nie vec ako; všetky notebooky, tak znejú, neznejú. Práveže som si kúpila HP, nikdy som HP nemala. Moja Thosiba tak neznela. Ani jeden môj Acer, ani sestrine Vaio, ale malý sotva fungujúci Asus, tak znenel. Preto som chcela vedieť to, či je to nejakým hlúpym nastaveným, ale čo.
@Patrixo jasne, keď potrebujem notebook, tak je to logika.