Máte občas (alebo aj často ) potrebu vydávať nejaké zvuky? Že len tak z ničoho nič vykrikujete slová alebo citoslovcia? ... Ja sa pre toto cítim ako magor, ale ja mám stále potrebu niečo vykrikovať
Prosím, povedzte, že nie som chorá
@pubertslatinocelny väčšinou len nejaké neslová (citoslovcia)..vymyslené slová..a ešte moje obľúbené je egreš
Akože..myslím, že by som sa dokázala ovládnuť..ale má také nutkanie a keď môžem, tak si vykrikujem
Ja aj hej, ale nie nejak často.
Skôr napríklad spievam nezmyselné a po umeleckej stránke mizerné pesničky, ale to len manželke a nie je to celkom len tak z má to aj nejaký účel (pobaviť, osloviť hoci nemám žiadnu tému na rozhovor a pod)
Nie. Ale obcas sa mi stane ze si spievam, pretoze mi ako reakcia na vzniknutu situaciu zacne hrat pesnicka v hlave. A ked si to neuvedomim spievam si ju nahlas.
Napriklad ked niekto klame-Lalalalalalalala lie lie lie...
S tym strasne nasieram kolegu. A to mi nevadi lebo nema klamat!
ty si všoebecne veľmi živá osoba, extrovertná a taká hlučnejšia (to nemyslim ale v zlom že som si už pri tebe zvykol že stale niečo hovoríš (celkom hlasno) D ale nikdy som nemal potrebu zvukov alebo čo, ak aj hej premieta sa to skôr v myšlienkach, hovorím a vydávam zvuky vyslovene len vtedy keď ich chcem kvoli niečomu dať von / povedať niečo
@melancholik to ja len nechcem, aby nastalo ticho a tak stále trepem trápnosti neviem to zastaviť
A hlasná som po ocinovi a vlastne..celá rodina sme hlasná ako také kofolky
ono je to bežné často aj počas niektorej fázy spánku, človek sa niekedy potrebuje počuť. kým ti to neničí život, tak nepremýšľaj nad tým, určite nie si jediná
Áno! Každý týždeň si nájdem nejaké nové slovo a to autisticky furt všade vykrikujem
(nie tak dávno (tesne pred odovzdaním diplomovky) som si začala nervózne pospevovať slovo "pínis" dokolečka - v melodike svadobného pochodu alebo v melodike kohútika jarabého.
Páčia sa mi viaceré slová. Napríklad slovo knédel, ištenem, mňamdopiči tam bolo tiež, proste sezónne veci. Ale tie prejdú.
Jediné, čo ma drží už asi polrok, je hovoriť každému "zhor".
No a frajer znáša celú zbierku citosloviec a pazvukov, ktoré náhodne i nenáhodne produkujem prakticky počas celého dňa. Keď ma hladká, tak robím take prr prr ako spokojná mačka a vyslovujem bárskedy také slová ako "ňu!", "túl", "mur", "mruč", "fň", "bodbod"
No ale na javo to dávam iba asi pred dva a polčlovekom dokopy. Čiže strážiť si to viem a rozhodne sa snažím zakryť to, že som v podstate prerastené infantilné autistické decko
@skvrnka ooooo, som taká rada, že si sem napísala! Presne toto takto mám ja!
Dnes som si sedela na wcku a začala som si len tak vykrikovat: "pik pik pik!" a hocikedy, hocičo mi napadne
Ja si to už ani moc neuvedomujem, že to robím..berem to ako bežnú súčasť môjho života..len občas sa stane, že sa nad tým pozastavím a zamyslím či je to vôbec normálne
THIS! ja si furt daco mrmlem, hlavne vzdy ked sa zavrem na zachod aj v praci a je to strasne frustrujuce, lebo ja sa v praci chcem spravat v ramci moznosti normalne ale akosi ako ked zavrem dvere tak mam asi podvedome pocit ze som sama a mozem ist mental a uplne sa nenavidim vtedy za to a hned stichnem smiley:
Alebo len tak z nicoho nic sa zacnem smiat za pocitom alebo co a doma sa so sbeou hadam, s vecami, s kvetinami, robim divne zvuky a tiky... nejak to nedrzim... to je vzdy skuska potencionalneho frajera (jak keby ich bolo nejak vela DDD ) . ale vzdy to berem ako obrovsky reveal DD
@mayben noo... mozno si trosku chora, lebo presne toto je tourettov. potreba bezdovodne robit pohyby ci vydavat zvuky. ale moze ti to byt jedno, kedze ocividne mas uplne len taku naznakovu symbolicku intenzitu, a pokial viem tak to nie je degenerativne ochorenie =D
a ano, ked som v priestore sam, ze mam pocit slobody, tak si piskam, pospevujem, hmkam, robim beatbox, a prihovaram sa predmetom s ktorymi manipulujem, a je to zaroven potreba vyjadrit ten prijemny pocit slobodneho priestoru, a zaroven mi to ten pocit umocnuje takze je to to z prijemna a je to prijemne =D
a ked nie som v priestore sam, tak tu potrebu mavam pri programovani, stupnuje sa so stupnujucou frusteaciou ked nieco nejde, najprv sa konu pytam kde ma problem, potom nanho kvilim co ma za problem, a potom nanho kricim ze preco ma doriti problem, a potom mu nadavam ze nech uz kokot jeden prestane mat problem lebo ved uz som vyskusal vsetko co mi napada a uz nikde kurva nevidim ziadny problem, tak nech uz ma nesere a funguje =D
a potom ked ten problem konecne najdem a opravim tak sa mu ospravedlnim, ze som mu krivdil, lebo ja som blbec =D
alebo ked nieco necakane ide na prvy raz bezchybne, tak ho chvalim ze super, skvely, to som rad ako krasne ide =D
alebo este od urcitej intenzity prijemnych naklonnostnych a neznych emocii robim zvieracie citoslovcia, mnaukania a knucania, celu sadu vselijakych s roznymi pod-vyznamami mam, ale neviem ci to prirodzene, alebo som sa to naucil na komunikaciu s domacimi zvieratkami, chapes, pes sa nauci kus ludskeho jazyka tak samozrejme ze mu to opatujes tym ze ty sa naucis kus jeho jazyka a potom komunikujes zmesou ktora je napolceste medzi tymi dvoma.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Akože..myslím, že by som sa dokázala ovládnuť..ale má také nutkanie a keď môžem, tak si vykrikujem
Vy nič nevykrikujete?
Skôr napríklad spievam nezmyselné a po umeleckej stránke mizerné pesničky, ale to len manželke a nie je to celkom len tak z má to aj nejaký účel (pobaviť, osloviť hoci nemám žiadnu tému na rozhovor a pod)
Napriklad ked niekto klame-Lalalalalalalala lie lie lie...
S tym strasne nasieram kolegu. A to mi nevadi lebo nema klamat!
A hlasná som po ocinovi a vlastne..celá rodina sme hlasná ako také kofolky
hej asi no
(nie tak dávno (tesne pred odovzdaním diplomovky) som si začala nervózne pospevovať slovo "pínis" dokolečka - v melodike svadobného pochodu alebo v melodike kohútika jarabého.
Páčia sa mi viaceré slová. Napríklad slovo knédel, ištenem, mňamdopiči tam bolo tiež, proste sezónne veci. Ale tie prejdú.
Jediné, čo ma drží už asi polrok, je hovoriť každému "zhor".
No a frajer znáša celú zbierku citosloviec a pazvukov, ktoré náhodne i nenáhodne produkujem prakticky počas celého dňa. Keď ma hladká, tak robím take prr prr ako spokojná mačka a vyslovujem bárskedy také slová ako "ňu!", "túl", "mur", "mruč", "fň", "bodbod"
Stále sa cítiš ako autista?
Dnes som si sedela na wcku a začala som si len tak vykrikovat: "pik pik pik!" a hocikedy, hocičo mi napadne
Ja si to už ani moc neuvedomujem, že to robím..berem to ako bežnú súčasť môjho života..len občas sa stane, že sa nad tým pozastavím a zamyslím či je to vôbec normálne
Alebo len tak z nicoho nic sa zacnem smiat za pocitom alebo co a doma sa so sbeou hadam, s vecami, s kvetinami, robim divne zvuky a tiky... nejak to nedrzim... to je vzdy skuska potencionalneho frajera (jak keby ich bolo nejak vela DDD ) . ale vzdy to berem ako obrovsky reveal DD
a ano, ked som v priestore sam, ze mam pocit slobody, tak si piskam, pospevujem, hmkam, robim beatbox, a prihovaram sa predmetom s ktorymi manipulujem, a je to zaroven potreba vyjadrit ten prijemny pocit slobodneho priestoru, a zaroven mi to ten pocit umocnuje takze je to to z prijemna a je to prijemne =D
a ked nie som v priestore sam, tak tu potrebu mavam pri programovani, stupnuje sa so stupnujucou frusteaciou ked nieco nejde, najprv sa konu pytam kde ma problem, potom nanho kvilim co ma za problem, a potom nanho kricim ze preco ma doriti problem, a potom mu nadavam ze nech uz kokot jeden prestane mat problem lebo ved uz som vyskusal vsetko co mi napada a uz nikde kurva nevidim ziadny problem, tak nech uz ma nesere a funguje =D
a potom ked ten problem konecne najdem a opravim tak sa mu ospravedlnim, ze som mu krivdil, lebo ja som blbec =D
alebo ked nieco necakane ide na prvy raz bezchybne, tak ho chvalim ze super, skvely, to som rad ako krasne ide =D
...ci nie samozrejme? to by zas mna zaujimalo...
Ale ono to fakt sedi celkom na touretta aaaa
Strkám prst do pupku a hovorím tudud a pri vytiahnutí prsta tududud ako keď máš usb-čko