ja som napisal mojmu spoluziakovi (ktoreho som nasiel cez ais) a tam sa prvykrat stretneme, ale na stolicke budem sediet sam , ved to je to iste ako predtym, ked sa islo v Juni predlozit maturitne vysvedcenie ci co, najprv sa na nas teta z office roomu vykricila ze nevieme uvazovat a ze to hned treba vojst (mne to pomaly dochadzalo) a ze co cakame, a potom som tam posedel 5 minut a odisiel.
jj si pamatam zapis, vsetci boli sami alebo s kamosom nejakym a tak a jeden jediny tam bol rodic so splnomocnenim za svoje chrome decko ktore sa niekde odjebalo, nevidel som takeho kretena odvtedy na tej skole, cele to bolo dvakrat dlhsie kvoli nemu lebo ten kkt mal pat otazok uplne ku kazdej picovine co bola vyslovena, doteraz ho musi boliet ruka jak ju mal furt hore
naši ma viezli na zápis, lebo si rovno spravili výlet a tak, tak ich hádam neodoženiem, že ich na zápise nechcem (ale aj to len čakali vo vestibule či kde)
a s ladyofcarnage som bola ja, lebo vtedy bola u mňa a robila som jej spriavodcu, ale proste oba prípady boli také, že to bolo praktickejšie ísť tak, ako samostatne
bola som sama, ale je výhodné si niekoho zobrať so sebou, môžeš ho nechať vystáť ti rad na študijné oddelenie a zatiaľ si odbehnúť na kafe (u nás sa čakalo pár hodín)
s rodičmi ist to mi pride trapne prist obleceny ako na odovzdavanie oskarov este trapnejsie, na zapise si ta zapisu o tom je zapis boze ludia idete na vš trochu rozumu..no niektorí budete trochu dalej od maminkinej sukne a varenia OU MY HOLY GLORY AWESOME INSANE - SH*T ... prezijete to ? ja hej trooool
prihovorila som sa k študentkám v buse, lebo som mala pocit, že celý bus tam ide, ale to len preto, lebo som išla prvý krát do Nitry a inak by som sa stratila inokedy som prišla sama a potom som stretla ľudí, kt. poznám a bola s nimi..pokiaľ poznáš mesto prečo by si nemohla ísť sama?
@zeriavka lebo potrebujem si este vybavit nejake veci navyse a neviem proste komu mam ist ze kto to vybavuje plus sa bojim ze niecomu dolezitemu nepochopim alebo zabudnem...proste ze tam dojdem a teraz kam presne ist bude tam vela ludi nahodou sa nezorientujem a co ja viem co este
Co tu moralizujete,nie kazdy ma odvahu ist v 18 sam niekam,kde to vobec nepozna a je uplne v pohode ak chce aj rodic vidiet,kde bude jeho decko 5 rokov studovat. Mojich to teda moc nezaujimalo,lebo by boli radsej keby som doma furt...
ja idem so spolužiakom,lebo aj on tam ide, tam kde ja , na tú školu a veze ma autom . Ale inak by som asi šla sama. Ale nevidim na tom nič zlé,ked s niekym pojdes .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
fuckin kidding
To sa asi ale neráta.
s haberom som bol na zapise jedine
A neobliekaj si dopiče tričko Veľké Kapušany, alebo bežecké botasky k saku. Prosím.
a s ladyofcarnage som bola ja, lebo vtedy bola u mňa a robila som jej spriavodcu, ale proste oba prípady boli také, že to bolo praktickejšie ísť tak, ako samostatne
Niektorí vyzerali, že ani občiansky ešte nemajú, vývinovo zaostalí riadne
akoze sa uprimne cudujem tomu...
rodicia ak uz idu tak nak cakaju pred skolou preboha mate 20 rokov sa spamatajte