ja som raz mala hroznú chuť na pivo tak reku idem na jedno, zahrám si pri tom hru na mobile akože na niekoho čakám a vypadnem..
za minútu pri mne sedeli dvaja chalani a hučali do mňa blbosti ,, Čo tak sama?, potom prišiel nejaký iný , že čo ma otravujú nech vypadnú..už som sa tešila,že bude pokoj a sadol si on ku mne tak som stiahla pivo a vypadla rýchlo....
NEVER EVER!
@mojdedo
1. Tak je to niečo, za čo by som sa hanbila..
2. Asi by som časom bola smutná, že tam som sama
3. Tak ako píše @5 asi by to nebolo zrovna bezpečné, kedže som dievča .... nechcela by som aby ma len tak dakto prišiel otravovať, že prečo tak sama..
4. je to loserské, keď už loser tak niekde ďalej od ludí
čiže ak chlastať sám, tak bez zbytočnej pozornosti
@neutralnothing hm ja rad chodim ma pivo sam.. Nechapem napr ked ma vola niekto plavat alebo do sauny, resp bezo mna tam ani nepojde.. Ked chcem pivo dam si pivo.. Ked chcem saunu dam si saunu ale nechapem preco by som k tomu mal potrbovat niekoho ineho.. Ludia su divni
nestalo sa mi ešte. ked fakt nemám s kým ísť von/neviem komu zavolať idem do krčmy kde na 100% stretnem známych s ktorými sa opijem samu by ma to nebavilo
mne je jedno ci idem do mesta sam alebo s niekym, casto ked som s kamaratmi tak ich opustim. v centre skoro vo vsetkych podnikoch poznam barmanky. a taktiez ak nie som moc nafajceny sa dokazem pri rozhovore zoznamit s hocikym. jedine co neznasam su diskoteky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
za minútu pri mne sedeli dvaja chalani a hučali do mňa blbosti ,, Čo tak sama?, potom prišiel nejaký iný , že čo ma otravujú nech vypadnú..už som sa tešila,že bude pokoj a sadol si on ku mne tak som stiahla pivo a vypadla rýchlo....
NEVER EVER!
ale no, bolo mi jej asi trochu luto.. davala jedno pivo za druhym
To už je moc =D
1. Tak je to niečo, za čo by som sa hanbila..
2. Asi by som časom bola smutná, že tam som sama
3. Tak ako píše @5 asi by to nebolo zrovna bezpečné, kedže som dievča .... nechcela by som aby ma len tak dakto prišiel otravovať, že prečo tak sama..
4. je to loserské, keď už loser tak niekde ďalej od ludí
čiže ak chlastať sám, tak bez zbytočnej pozornosti
ale tú babu čo som videla sa teda nekrotila vôbec
Keby to stara videla, oplieska ti flasku o hlavu!