niekedy ma zaraza ako sa ludia zenu za dobrymi znamkami este aj na vyske.. mne je uplne jedno aku mam znamku. pre mna vysledok skusky na vyske je: CIERNA alebo BIELA. cize SPRAVIL alebo NESPRAVIL.. samozrejme keby sa mi podarilo ziskat na prvykrat viac dobrych znamok a mal by som sancu na to stipko, tak co by pre penaaaaz clovek neurobil. tu jednu skusku, co by mi kazila priemer by som si uz len z tohto dovodu isiel opravit...
No ja sa snažím mať dobré známky pre to motivačné štipko. Ale nás je veľa veľmi dobrých študentov, takže ak sa podarí, podarí sa, ak nie, tak nie.
Ale kvôli známke nechodievam na opraváky, takže dobrovoľne nie.
keď viem,že mám na lepšiu známku,keď mi napríklad nesadla otázka,alebo mám pocit,že som to mohla zvládnuť lepšie,idem na opravák.Prečo sa mám uspokojiť s horšou známkou,len preto,lebo som lenivá? Keď mám čas na doučenie,nemám problém.
Ale zas som realista a sú určité predmety,kedy mi stačí aj E,lebo viem,že väčšina ľudí tie predmety neurobí.
na výške nejde o známky...a na opravovanie nemám čas veď mám aj iné skúšky...mne stačia C,D a E ale občas poteší aj A, ako dnes zo štátnicového predmetu...
chyba tam moznost ine uz sa stalo ze som vzala aj E, inde som si E sla opravit a inde som bola ochotna opravovat si aj B - vzdy zaviselo od predmetu a vyucujuceho
h,, naši profesori dávajú opraváky len výnimočne a keď nie som spokojná, mám povolené frflať ale ja nefrflem, uvedomujem si, ako to flákam mám na práci dôležitejšie veci než znova si tlačiť do hlavy to, čo mi nejde..
nemám takýchto rád... ja sa úprimne teším všetkému čo sa nekončí písmenom X a neriešim nejaké vylepšovanie známky. keď to raz mám tak to mám. tunak mi nikto nebude pozerať na to, aké mám na konci roka známky. chápem to pri internátnikoch a pod.
@arguad moja rec. prave koncim skolu, cakaju ma uz len dvoje statnice a obhajoba diplomovky a zatial sa ma nikto nepytal ake som mal znamky. a myslim, ze sa ma nikto ani nebude. podobne ako to bolo s maturou
no jo.. vy to mate fajn..
ja dostanem znamku.. a ak si ju chcem orapvit tak moja znamka skoncim priemerom..
inak povedane.. dostanem C a idem si ho opravit.. dostanem A ale vysledna by bola CA teda vlastne B
teda riesit nejake opravy nepripada do uvahy.. radsej nech to svieti na zeleno /cervene je ze som nepravil//
@arugad sorrac, to som ale fakt slepy.. ked ono to ide tak automaticky. hlavne po 3 tyzdnoch sustavneho ucenia sa angliny som si tvoj nick akosik odvodil od slova argue a uz to bolo tomu sa v anglictine hovori word formation process (tiez sucast mojej statnice).. he, ale teraz som to hadam zvladol bebzchyby
asi raz som chcela ist na opravak, este v prvom semestri, ked som z najlahsieho predmetu dostala D, ale vdakabohu som si ten blby plan rozmyslela...povatsine som rada, ze mam skuskum, opravakom by som si to mohla akurat pokazit
ano, opravujem...ak dostanem horsiu znamku nez 2...nie kvoli stipku, to pri druhom termine uz aj tak nedostanem, ale kvoli priemeru na zahranicne univerzity
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale kvôli známke nechodievam na opraváky, takže dobrovoľne nie.
Ale zas som realista a sú určité predmety,kedy mi stačí aj E,lebo viem,že väčšina ľudí tie predmety neurobí.
ja dostanem znamku.. a ak si ju chcem orapvit tak moja znamka skoncim priemerom..
inak povedane.. dostanem C a idem si ho opravit.. dostanem A ale vysledna by bola CA teda vlastne B
teda riesit nejake opravy nepripada do uvahy.. radsej nech to svieti na zeleno /cervene je ze som nepravil//