Mám tzv spomienkovú krabicu ktorú z 90% napĺňajú havajské jaegermajster náhrdelníky...spomienka na jednu úúplne popiči noc ďalej tam mám veľa vecí od bývalých kamarrátov/kamarátie/spolužiakov, chlapcov.... a cdčko s našimi fotkami...ktoré neviem vyhodiť...aj keď chcem...
vsetko... listky z koncertov, listky z vlaku ked som chodievala za nim, ked sme niekam sli... obrazky...pamatne vecicky... fotky... listok z kina (@fajlo ze? ) proste vsetko. mam to zhruba tak hocikde
Kedysi. Mám chuť to všetko vyhodiť, možno až na pár výnimiek. K ničomu to nevedie, zapratáva mi to miesto . Dôležité si zapamätám. A čo si nezapamätám? asi to nebolo tak dôležité.
ja to mam doma v jednej velkej krabici a sem tam ked ma chyti nostalgia tak to vsetko vyberiem, pozeram a spominam a usmievam sa na tie veci ako taky retard ale mozem ja za to ked su to take pekne spomienky
mala som 6 kym som jeden nevyhodila najebana z balkona
vsetko take...take moje
naramky z koncertov sa snazim mat co najdhsie a obrazok co mi nakreslis @e mam vylepeny nad stolikom lebo tam su zvieratka a ponik ma rad zvieratka a je to uplne ňú
jasne, ze odkladam. su to moje spomienky. dokonca si odkladam aj veci, ktore som nasla na zemi a zaujali ma - mince, naramok, karty,.. mam krabicku, do ktorej to davam a mam v izbe taky popinavy kvet, na ktory tiez obcas nieco spomienkove zavesim.
Mam listky zo vsetkych zapasov premier league,primera division,bundesligy, na ktorych som bol,potom z finale hokeja z MS v hokeji z rakuska a ceska z MS vo futbale v jar zapas SVK:ITA aj zo zapasu tatran vs mam united
niekedy ano ale raz za cas mi sibne a poviem ze minulost je minulost a celu to krabicu vyhodim a zacinam odznovu, prezit sa bez toho da a ja mam vsetky spomienky ulozene v hlave
mám napríklad lístok z vlaku z mojej prvej návštevy BA a pár ďalších vlakových a busových...
a mala som kedysi odložený malý bezvýznamne vyzerajúci šatňový papierik 3x4cm a neviem už prečo vzala moja mama "zošit", kde som mala odložené takéto veci, do jej kolegyne a jej trojročné dieťa mi ho roztrhalo!!! deti mám rada, ale ešte stále mám chuť ho za to poriadne zbiť, lebo ten zdrap má pre mňa nevyčísliteľnú hodnotu, teda pardon, mal (ach) :´(
a neviem teraz presne, či ešte niečo viac, ale možno by sa našlo
mám toho veľa odloženého aj zošity od základnej školy v ďalšej krabici..voľaké listy, čo som si písala s kamarátkami za mladi samozrejme tajné písmo je tam a neviem či by som to ešte prečítala rada si odkladám somarinky :p
mam jeden euroobal formatu A5 na tie listky, pozvanky na svadbu a tak, kresby mam vacsinou po celej izbe a dalsie predmety, co si vlacim z miest, kde som bola... mam toho plnu izbu
mám na to špeciálne miesto na boku v jednom šuflíku a odkladám si tam všetky lístky a náramky z koncertov a lístky z vlakov (potom budem ukazovať deťom alebo vnúčatám, ako kedysi vyzerali lístky na vlak
@cryingwords noo tie má moja krstná mama odložené u babky a ja keď som bola malá, som sa s tým strašne rada hrala, tak snáď aj moje deti to tak využijú
ja som posadnutá zbieraním spomienkových vecí takže mám krabice (hej je ich viac) od topánok oblepené všelijakými obrázkami a v nich všelijaké haraburdie
áno! áno! áno! kopec papierikov, vstupeniek, lístkov, vrchnákov a somariniek, ktoré mi pripomínajú jednotlivé udalosti rada sa v nich po dlhšej dobe prehrabujem a spomínam
mam krabicu takychto veci, a aj na nastenke a potom ine veci v takych suflikoch, ktorych sa nechcem zbavit tiez, takze ono by to bolo aj na viac krabic ale ucelovo mam len jednu taku krabicu a nevyhodim to ani keby co!! mne sa niektori ludia smeju, ked kazde leto upratujem izbu, ze len presuvam veci
Lístky som si zvykla odkladať kedysi, teraz sa tomu už snažím vyhýbať. Hlavne keď som chodila so svojou ex, odkladala som si každý jeden vlakový a autobusový lístok, keď som za ňou cestovala... A odmietala som ich vyhodiť ešte dlho po rozchode. Keď som sa ich konečne odhodlala vyhodiť, tak až vtedy som mohla s čistým svedomím prehlásiť, že som ten rozchod prekonala. Kamarátka vtedy začala nadšene výskať, tlieskať a gratulovať mi, keď som sa jej s tým pochválila
Ale ostatné drobnosti si nechávam´. Náramok, čo mi uplietla kamarátka, obrázky, čo mi nakreslila moja mladšia sestra... to sú podľa mňa milé drobnosti, ktoré stojí za to si uchovať. Ale nejaké špeciálne krabičky som si na to nevytvorila.
Ja si odkladám VŠETKO! ešte aj lístky z autobusu (niektoré) ...som strašná... ale keď si to potom prezerám po rokoch, je to strašne milé... a ja rada spomínam
jj mam na to dve krabice a mam tam napr. aj nejake tie blocky z obchodov a restauracii a to je vzdy take super, ked pozriem na obsah toho blocku, vacsinou uplne presne si viem rozpamatat tu situaciu, dany den, a ked pozriem datum len ma tak zmrazi ze fiiha to uz ako davno bolo
kade tade to mám všetko asi si zriadim nejakú tú krabicu lístky z koncertov a festivalu mám pripnuté na nástenke, listy od kamarátiek mám v šuflíku a fotky... tie som mala v notebooku ale nechala som ich na osud vymazania len niektoré pravdaže...
tak určitéé...niektoré veci, aj keď sami o sebe hodnotu nemajú, majú svoje čaro a vyvolávajú v človeku nenahraditeľné asoiácie...@ssnehulienka a môj lístok za pizzu
mala som na nástenke, predvčerom som to prebrala a pár vecí vyhodila a nacapila tam rôzne fotky z detstva... okrem toho je tam lístok a náramok z Dobrého festivalu, obaly na paličky a servítky z môjho prvého Sushi, jedna spomienka na prvé dni v ozajstnej práci, keď tam ešte bolo všetko super, oznamká a bohužiaľ aj jedno vlastné oznamko, ktoré som nestihla dať krstnej mame, lebo som bola príliš lenivá rozdávať tie oznamka (mám ich ešte milion) a retiazku od nej (pri čom som sa skoro rozrevala)...
Mám takú korkovú nástenku na ktorej mám prišpendlené lístky z koncertov, festov, také tie náramky čo sa dávajú namiesto razítok z hocikade, letenky, lístky z plážových barov z dovoleniek a výletov, lístky z kina a podobné somariny
@swaan čosii jazero sa prerába a hento ani neviem kde je možno nájdem raz medzi ostatnými šperkami.... jak aj včera som našla das 3 piercingy a teraz neviem či to boli moje alebo bývalého
@klaudiqaaa No tuším to bolo na juhu ale ja mám pamiatku z jazero.. tú hviezdu čo ste mali nalepenú na strope, do dnes ju mám v peňaženke..fosforújúca hviezda pamiatka na pozeranie hviezd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
ale mala by som si to začať niekde uschovávať, všetko na jednom mieste, lebo to mám roztrúsené po celom byte
mala som 6 kym som jeden nevyhodila najebana z balkona
vsetko take...take moje
naramky z koncertov sa snazim mat co najdhsie a obrazok co mi nakreslis @e mam vylepeny nad stolikom lebo tam su zvieratka a ponik ma rad zvieratka a je to uplne ňú
najivna alebo nie je to moja najlepsia motivacia ze uplynulu dobu
su to pekne spomienky...
A po koncerte In Flames som si do rána neumyla ruky!
keď ma chytí depka rada sa v tom hrabem
a lístky z koncertov mám nalepené na skrini (teda len tri, tie ostatné som postrácala
(inak, kto sa môže pochváliť tým, že v denníku skladuje umelé mihalnice?
a mala som kedysi odložený malý bezvýznamne vyzerajúci šatňový papierik 3x4cm a neviem už prečo vzala moja mama "zošit", kde som mala odložené takéto veci, do jej kolegyne a jej trojročné dieťa mi ho roztrhalo!!! deti mám rada, ale ešte stále mám chuť ho za to poriadne zbiť, lebo ten zdrap má pre mňa nevyčísliteľnú hodnotu, teda pardon, mal (ach) :´(
a neviem teraz presne, či ešte niečo viac, ale možno by sa našlo
nástenka, milión krabičiek a truhličiek, poličky, všade mám prkotiny ale mám to rada som zberateľ hlúpostí a robia môj život krajším aspoň o trochu
ale nechávam si
lístky z koncertov, festivalov, identifikačky z festivalov, obrázky, ked mi niekto nakreslí a tak....veci ktoré sa nezídu
mám tri také krabice ale niektoré veci mám na nástenke a na poličke (napríklad Imra z gaštanov :p)
nedávno som si založila zošit, kam lepím lístky z koncertov, kina a tak a píšem si k tomu poznámky, je to prehľadnejšie a krajšie :p
a samostatna kapitola su pohladnice
ved je to smetie
a mám odložený kus počmáranej lavice zo starej školy
a zbytok niekde v krabici, alebo inde odložený
na ostatné mám krabicu
Ale ostatné drobnosti si nechávam´. Náramok, čo mi uplietla kamarátka, obrázky, čo mi nakreslila moja mladšia sestra... to sú podľa mňa milé drobnosti, ktoré stojí za to si uchovať. Ale nejaké špeciálne krabičky som si na to nevytvorila.
Ale niektoré veci v tej krabici nemám a sú uložené a vystavené v skrini
ale už boli viditeľne zredukované... predsa len... niektorých spomienok som sa musela zbaviť
na teba nemám žiadnu spomienku