Myslim, ze ramka sa bez dvihania napatia neda odpalit, tak ako ostatne komponenty...cize to bude fungovat pokial sa nedostanes na hranicu ze ti ani nenastartuje windows alebo dostanes BSOD pocas toho ako budes robit vo windowse zatazovy test.
ako tu už bolo povedané,môže ti to hádzať chyby tie ramky ale dá sa to...záleží,aké to sú ramky a koľko zvládajú...ak to sú shity a sú to 800MHz,tak nemá zmysel ich ešte dvíhať,akurát ti to bude hádzať chyby.
ano ale zmení sa ti časovanie disappointed:ktoré potom budeš musieť dobre nastaviť) ...ja som mal A-DATA gaming bla bla a bežne som ich dával s 667 na 900 aj procák s 1,8 na 3,2 pentium dual core
zvysovat mozes frekvenciu a RAM sa tym neznicia. Max ak to prezenies nepojde ti PC spustit tak musis resetnut bios manualne na doske jumperom. Vacsinou ale ak chces masivnejsie taktovat tak treba aj zvysit voltaz-napajanie RAM. a tam uz k zniceniu prist moze. Ale ak mas RAM chladene a ides na to postupne s rozumom a zvysis napatie a frekvenciu postupne a vzdy otestujes stabilitu PC v systeme pri 100% zatazi a az potom zase skusis trosku zvysit tak by si ich nemal znicit a dosiahnut lepsieho vykonu. taktiez mozes upravovat casovanie pamati k nizsim-lepsim hodnotam. ramozrejme s kukni nastavenie biosu a ratio frekvencii CPU-RAM co sa na lepsich doskach ta aj vypnut a taktujes len RAM a nie obojo. Ak by si dosiahol co najvyssiu stabilnu hodnotu frekvencii fsb pre CPU a RAM a este by mali rovnaku hodnotu tak by si dosiahol najvyssieho mozneho vykonu. Avsak ak chces zvysovat frekvenciu CPU chce to lepsie chladit ak voltaz tak chladenie je nutne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Len asi budem musieť celu dosky zmeniť lebo moja doska podporuje ddr800mhz max a lepšie som nenašiel prejdem asi na ddr3 dosku