Dnes som bol v škole 14 hodín.
Pre podaktorých ľudí by to asi bola silná káva. Mne sa to však páčilo. Pripomenulo mi to staré časy. Ale o tom potom.

Na počiatku toho celého stála bravčová pečeň. Ak to znie divne, ešte čudnejšie bude znieť to, že z tej pečene som tam s kamarátom robil prášok a časť z nej sme varili s kyselinou niekoľko hodín, až kým neostala len čierna kvapalina. Aj tak môže vyzerať výroba pečeňovej arómy. Nakoniec sa všetko vydarilo podľa očakávania a teraz už len čakám, kedy sa tie veci pôjdu vyskúšať do terénu.

Keď som však o postupe rozprával svojej mame, a dával jej voňať svoj produkt, tak mi povedala, že je to choré. Ja však dúfam, že to so mnou až také zlé nie je.

 Blog
Komentuj
 fotka
lass  25. 10. 2007 19:45
ja som kedysi vyrabala broskynovu a bananovu aromu...nad pecenovou som nikdy neuvazovala, ale aj to je zaujimava volba...len myslim, ze by som to psychicky nezvladla
Napíš svoj komentár