Ako som robil arómu, z ktorej sa podaktorým ľudom prevracia žalúdok
Dnes som bol v škole 14 hodín.
Pre podaktorých ľudí by to asi bola silná káva. Mne sa to však páčilo. Pripomenulo mi to staré časy. Ale o tom potom.
Na počiatku toho celého stála bravčová pečeň. Ak to znie divne, ešte čudnejšie bude znieť to, že z tej pečene som tam s kamarátom robil prášok a časť z nej sme varili s kyselinou niekoľko hodín, až kým neostala len čierna kvapalina. Aj tak môže vyzerať výroba pečeňovej arómy. Nakoniec sa všetko vydarilo podľa očakávania a teraz už len čakám, kedy sa tie veci pôjdu vyskúšať do terénu.
Keď som však o postupe rozprával svojej mame, a dával jej voňať svoj produkt, tak mi povedala, že je to choré. Ja však dúfam, že to so mnou až také zlé nie je.
ja som kedysi vyrabala broskynovu a bananovu aromu...nad pecenovou som nikdy neuvazovala, ale aj to je zaujimava volba...len myslim, ze by som to psychicky nezvladla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.