Stála som tam ako prikovaná a hladela na tu zrúdu, ktorá vystupovala z hrobky, moje hnedé oči boli vypulené desom.
Ano je to ona, ozvala sa tá kostra.
Profesor ma tiahol k tej kostre.
Evelin si tu znova.
Ja nejsom Evelin.
Si Evelin len si dostala iné meno, zabijem ťa a budem zas človekom, vzala si mi život, teraz ti ja zoberem ten tvoj, máš 23 vtedy si zomrela a zomreš zase v 23, je piatok 13 Evelin.
Čo to blabolite ja nejsom Evelin.
Drž ju idem si pre ňu.
Profesor ma pevne držal a kostlivec sa blížil a bol už u mńa chmatol ma a prehodil cez rameno, bola som strachom ochromená, niesol ma k hrobke a hodil ma tam a zaklapol víko, bola som v tme a zle sa mi dýchalo.
To je tvoja hrobka Evelin, keď umrieš budem slobodný a ty poputuješ do pekla.
Bála som sa a vzduch mi ubýval, začala som sa dusiť, na rukách som ležala nemohla som sa pohnuť, vrieskať som nemohla, umriem tu.
neumrieš , ozvalo sa mi z hlavy.
Neumrieš ja som Evelin podviedla som ho s jeho priatelom, bol to hrozny tyran, nemohla som ho znášať, tak som ho podviedla, on ma prichil a zaškrtil ma a priatel ho zabil.
Čo s tým mam ja pomyslela som si?
Ty no si mi velmi podobná, pomôžem ti zabijem ho a budeš slobodná vydrž.
To sa lahko povedalo, už som strácala vedomie nemala som vzduch v plúcach padala som do tmy, nižšie a nižšie, smrti som sa skoro mohla dotknúť a náhle svetlo baterky.Dívam sa do tváre strážnika, ktorý ma vyniesol z hrobky a daval ma do auta a vezie ma do nemocnice, môžem dýchať akí krásny pocit, to si neviete predstaviť....koniec

 Rozprávka
Komentuj
 fotka
nzch  12. 5. 2009 21:56
zaujimave...
 fotka
cvrky139  9. 7. 2009 19:29
myslela som ze sa to skonci inak
Napíš svoj komentár