April sa blizi ku koncu (chvala bohu x)tak som sa rozhodla hodit sem jeden clanok (ako vzdy zo zivota x) moyho) presunme sa k mojmu ranu x)

No zacina den a uz mi je nanic, ved ako by mi mohlo byt ked je stvrtok, totizto v tento den mame najtahsi rozvrh. Ked sa po polhodine dzadania vidam na cestu zlepsi sa mi nalada. Ved zlta harmonika(autobus) je sice "dar" kazdeho dna ale ludia v harmonike su proste vynimocny. JE pravda ze okrem pokecu sa s nimi nebavim ale vyzeraju byt v pohode. Dokonca jeden chalan z toho busu ( nazvyme ho noro) mi rozthal tasQu x) ked sme isli domov. Po ceste harmonikou sme museli ist (bohuzial) rovno do skoly. Hodina pre vyucovanim bola dost nezazivna ale prezili sme. Nasa triedna sa prisla ujistit o stave kolki ideme na plavecky a medzi tym z ust vypustila: Ja si nebudem srat do ust! ! a my rehot. Nasa triedna je totizto exot.

Na poslednej hodine sme mali byt v biologickej ucebni ale nasa triedna nam oznamila ze sa presuvame do 1.a (triedny mojho xalanka). Nhoo opisovat ako sa triedna vyzivala vo vysvetlovani latky(rozmnozovani) opisovat radsej nebudem ale vytiahnem ej jednu hlasku: viete co? ? vezmem si dovolenku a budeme sa rozmnozovat ceely mesiac x) howorim vam ze nasa triedna je ina.

Ked sme skoncili isla som domov autobusom, v ktorom som si myslela ze bude noro no nebol (a hneeewaaam) ale tak zato som isla domov s mojim xalankom (aj ked to dost casto tak nevyzera). S kamoskou nam tak ako vzdy preplo medzi tym sa dozveedella ze jej usli kone z ohrady.
A to je zatial vsetko x)

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár