Po dlhom čase opäť píšem blog, možno som už aj zabudol ako sa píše, tak ak budem písať o blbostiach pochopte ma Neviem kde začať, ale asi začnem, že leto sa parádne rozbehlo a ešte stále sa mi nepodarilo schudnúť tak, ako som chcel D

Mám sa trocha chváliť? ? Porozmýšľam, že čím... Takže, mám 2 brigády a nemám vôbec voľný čas. Viete o tom, že asi neviem relaxovať, nechápem ľudí čo dokážu celý deň presedieť na lehátku a opalovať sa a sem-tam skočiť do bazéna. D Pre mňa asi strata času, inak odišla mi mamka do kúpeľov a mám pocit, že v dome kde bývam je strašne prázdno. Vždy ma večer čakala z jedlom a teraz väčšinou prídem do prázdneho domu. Bratia sú vonku alebo u frajeriek, otec v práci či na rybách. Inak na tie ryby by som asi aj ja rád skočil, ale je tam plná p*ča komárov D Troška sa čudujem sám sebe, že ako dokážem odolávať ICQ a facebook.-u, birdz-u a nechodiť sem tak často ako v minulosti.

Mám inak pocit, že za posledné týždne, mesiace sa toho strašne veľa zmenilo, neviem či sa niekde stala chyba, alebo práve že tá chyba sa odstránila. Prestávam k ľudom cítiť to, čo som cítil dávno predtým, neviem to opísať. A ďalej si uvedomujem, ako keby som sa naučil plávať v iných vodách, do ktorých som bol drgnutý z brehu. Občas mám pocit, že ľudia, na ktorých mi už teraz záležalo mi hádžu balvany pod nohy a robí im to dobre, trocha ma to mrzí, bo práve od nich som čakal, že mi podajú ruku a zdvihnú ma, ale ruku som dostal od tých, čo som už nečakal. Zas to obkecávam a nejdem priamo k reči a kokrétnostiam a určite so dakto chytá hlavu a zas ma preklína D Sorry tí 2-3 ľudia D

Práve mi napísala jedna osoba, o ktorej som písal pred chvíľkou, už čakám aký balvan mi zas hodí pod nohy. A ešte idem ďalej, bo už píšem totálne odveci, takže, aj vy si myslíte, že daktorí sú slepí alebo sa len robia na slepých? ? !

Dnes v noci som si listoval taký starý zápisník, kde mám asi všetky básničky a dopracoval som sa k básničke , , Čo sme chceli dnes už nevieme". V tom čase som si myslel že všetko viem, ale po dlhom čase sa na to pozerám troch inými očami a uvedomil som si to až teraz, že vlastne som vtedy nevedel vôbec nič, ale zas môžem tú básničku brať ako malú zastávku k veľkému cieľu. Ešte stále neviem čo je v tom cieli, ale etraz už mám na obzore ďalší bod k tomu veľkému cieľu.
Bože už píšem strašné omáčky, ktorým chápem asi iba ja..


Tak dobrú noc a užívajte si leto! !

 Denník
Komentuj
 fotka
ewellyne  18. 7. 2009 23:17
hmm...možno sa nad niektoré veci treba povzniesť a neriešiť ich. niektorí ľudia sa menia zo dňa na deň..to proste neovplyvníme. z dobrých kamošov sa stanú zrazu nepriatelia a naopak. ja to neriešim. mám dvoch skvelých priateľov, ktorí ma denno-denne presviedčajú o tom, že im na mne záleží, v zlých chvíľach stoja pri mne a viem, že sa na nich môžem kedykoľvek spoľahnúť=>stoja pri mne v dobrom aj v zlom ... želám ti, aby si aj ty našiel takých skvelých ľudí, ktorí nebudú hádzať žiadne balvany pod nohy!
 fotka
rom4n133  19. 7. 2009 09:19
ale ja tu nerozprávam o najlepších kamarátoch, len všade kam prídem ľudia sú zakerní a odveci, ide im len o to, aby iným robili zle a ony vyzerali najlepšie.. Sprostá ľudká závisť a múdrosť nad všetkým ostatným mi vadí..
 fotka
ewellyne  19. 7. 2009 10:27
@rom4n133 veď ok. tak aj na to platí, že sa treba niekedy nad také veci povzniesť a neriešiť. nenechať sa znechutiť takýmito ľuďmi ...i keď niekedy to môže byť naozaj ťažké..
 fotka
macicka15516  27. 7. 2009 23:35
hh ja a chaúpeeeem
Napíš svoj komentár