Každý niečo hľadá. Sme ľudia a málokomu stačí vedomie, že sme len výsledok evolúcie, ktorí tu pobudne pár miliónov rokov a kolobeh pôjde ďalej. Evolúciu týmto nepopieram, chcem len povedať, že ľudia sú iný od zvierat. Vedci vedia odpovedať na nejaké otázky a vedia sa ohánať nejakými argumentami, ale stále je v nás niečo abstraktné, niečo čo nás posúva dopredu, niečo nie len fyzické, ale niečo duchovné.
Každý niečo hľadá, či už to je Boh alebo nejaké energie, vnútorný pokoj, povedzme vyšší zmysel života a ako to vlastne beží. Ja som tiež hľadal. Chcel som ísť za hranice reality a ponoriť sa do iných dimenzií. Každý kto skúsil trávu a alkohol zistil, že ho to niekam odnesie hlavne tá tráva, ale to nebolo ono. Začal som mať v živote problémy a vtedy sa istou zhodou náhod, ktoré vôbec náhody neboli, niečo v mojom živote stalo.

Našiel som samotného najvyššieho Boha. Alebo skôr si našiel on mňa. Našiel som Boha v takej krásne akej je. Nechcem používať klasické cirkevné slová, chcem používať bežnú reč ľudí aby som opísal čo to je. Stretol som osobu, ktorej na mne záleží a ktorá ma miluje. Našiel som osobu, ktorá trávi so mnou čas a koná zázraky všade naokolo mňa. Našiel som osobu z ktorou sa zhováram a ona mi odpovedá. Jasné nie tak, že počujem hlasy, ale sú to dosť zreteľné znaky a znamenia. Ten Boh sa ma dotkol a zmenil môj život. Živý Boh, ktorý je prítomný.

Boh nás chce milovať, Boh nás chce hladiť, Boh nám chce pomáhať. Boh nás neodsudzuje lebo on chápe a fúka nám naše rany. Boh nás nechce trestať, ale chce nás chápať a aj keby ste zrobili tú najhoršiu vec, aj kebyže si lietate v najväčších sračkách aké si len viete predstaviť, jemu to nevadí, on vás chce milovať a zachrániť. Chce vás milovať, nie odsudzovať. Boh mení životy. Boh si ma našiel a zachránil a teraz mám vzťah s Bohom. Nechceli by ste to aj vy?

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár