Mám pre vás jednu informáciu,ktorú ľudia nevedia pochopiť už stáročia napriek jej jednoduchosti. V podstate tento trik používa aj cirkev. Je to niečo prelomové, a týka sa to každého z nás. Popravde povedané ani ten Secret ma tak nezasiahol ako toto, ale vo vysvetľovaní chcem ísť pekne poporiadku.

Bolo tu jedno dievča, je jedno ako sa volala. Otca mala alkoholika, bil ju. Každý deň sa bála chodiť domov preto po škole ostávala aj do noci von a sama. Dokonca aj v zime. Len tak chodila okolo. Mamku už mala dávno mŕtvu. Kamarátov nejak veľmi nemala, možno zo dve tri dievčatá, ktoré sa s ňou rozprávali. Necítila žiadnu lásku.

Chlapec bez kamarátov. Našiel jedinú oporu vo frajerke, aj tá ho nakoniec nechala. Prešiel na drogy, chľast, chcel zažiť aspoň nejaký ten pocit s tej prolhanej trávy a tak si dával. Nemal v sebe žiadne city okrem depky, chcel aj niečo iné. Necítil žiadnu lásku.

Každý kto je sám alebo s niekym. Kto odmalička lásku cíti, alebo necíti. Kto ma problém alebo nemá. Kto sa nevie prijať lebo si myslí, že nieje dosť dobrý a kto potrebuje pohladenie mám tu niečo. Boh ťa miluje. Nieje to len taká otrepaná fráza. Je to to čo reálne robí aj v tomto čase. Proste ľúbi aké máš oči, ako tancuješ v sprche, aké perfektné články a básničky píšeš na birdzi. Stvoril si ťa a chce ti povedať ako veľmi ťa Ježiš miluje. Možno ste nikdy nechápali čo znamená že zomrel na kríži. Možno ste sa nad tým nezamysleli. Všetky svinstvá čo si urobil, naozaj všetky klamstvá, podvádzania, veci ktoré si vyčítaš každý deň, vecí ktoré si urobil a je ti z nich zle za ktoré by si si najradšej niečo zrobil, tak toto všetko on zobral na seba aby mohol byť s tebou a ďalej ta ľúbiť.

Ty si mal ísť za to na elektrické kreslo a on povedal : Nie, ja pôjdem. Lebo tak veľmi chcel aby si žil a mohol ta ľúbiť. Teba osobne ľúbi, neodsudzuje a chce byť tvoj najlepší priateľ. Či si liberál a hulíš ganju, či si cigáň, či si tučný, ráčkujem, kokceš, nemáš kamarátov alebo máš spojene dve prsty na nohách ako môj kamarát. Neodsudzuje ťa, ale chce aby si bol pri ňom a ľúbil ho, aby ťa zahrnul svojou láskou a aby ti pomáhal. Toto je učenie katolícke cirkvi. To, že to takto nevedia povedať kňazi zato nemôžem. Pokrstený, nepokrstený, on ťa dnes miluje a príjmi jeho lásku a príjmi Ježiša Krista do svojho života, za svojho spasiteľa a kráľa. Za svojho milovníka a najlepšieho priateľa.

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
antifunebracka  3. 10. 2013 19:56
preto dal niektorym rakovinu? picoviny
Napíš svoj komentár