Niekto na ne neverí, niekto je nimi posadnutý a nesadne za volant svojho auta pokým mu hrozí nejaké riziko. Ale myslím že každí si ich prečíta, možno z dlhej chvílky, pre zábavu, alebo len tak. Ja verím horoskopom iba vtedy, pokiaľ v nich mám že ma dnes stretne niečo skvelé inak sa len zasmejem a idem ďalej. Vo všetkých článkoch, ktoré rozpisujú jednotlivé znamenia sú vymenované snáď všetky vlastnosti a je viac ako jasné že sa v nich určitá osoba nájde, ale podľa mňa predsa existuje nejaké spojenie medzi tými jednotlivými znameniami, veď neraz používam vetu- "ty to berieš takto, pretože si lev". Tak som sa rozhodla nejak zosumarizovať tie určité znamenia, opísať vlastnosti ľudí ktorých poznám podľa znamení.

Kozorožec (22.12 až 20.1)
Ľudia v tomto znamení sú veľmi pekný a myslím, že si to aj uvedomujú. Sú inteligentní čo si tiež uvedomujú ako svoju hlavnú prednosť, ibaže ich pesimizmus, hľadanie problémov vo všetkých veciach je neznesitelný. Neustále sa pýtajú "čo ak..čo z toho" všetko čo robia musí mať zmysel a výsledok, bez toho by to nespravili.Myslím že týto ľudia berú život ako zámok obrastený tŕňovými ružamy cez ktoré sa musia presekať a za svoju zbraň používajú vzdelanie a karieru. Ale aspom viete, že keď ich rozosmejete je to akoby vám povedali mám ťa rád...

Vodnár (21.1 až 19.2)
O vodnároch sa často hovorí ako o tichých bláznoch, mylsím že to nieje celkom tak. Vodnár je maximálne chaotický, veľa premýšla, deň dopredu si naplánuje veci na zajtra a keď príde zajtra tak ich zmení. Vodnár by mal byť stále v pohybe inak zlenivie. Niekde som čítala " omotaj si vodnára okolo prsta a on od teba ujde, nechaj mu voľnosť a on sa k tebe vráti" ja ako pravý vodnár zo strednej dekády znamenia myslím že je to pravda. Vodnár je mierne infantilný a flexibilný (aby sme použili aj cudzie výrazy

Ryba (20.2 až 20.3)
Také scenky ako dokáže spraviť ryba nevie žiadne iné znamenie. Mimoriadne a rada to preháňa, už len preto aby do rozprávania priniesla nejaké napätie a humor. Myslím že ryba je znamenie ktoré dokáže žiť vo vode aj na suchu, dokáže sa prispôsobiť, ale neupust zo svojich podmienok. Nerobí jej problem žiť ani v akváriu. Ryba je jedno z tých aktívnych neposedných znamení.

Baran (21.3 až 20.4)
To, že je baran tvrdohlavý je cliché. Každí si hned predstaví toho tvrdohlavého barana čo si stojí za svojom a neupustí a môžte doňho hustiť koľko chcete. Baran je veľmi emotívna osobnosť aj keď sa tvári že je pánom sveta, určite keď v noci zhasne svetlo zamyslí sa nad sebou..aspom večer to podľa mňa robí. A myslím že má najviac zlozvykov zo všetkých znamení a pevnú voľu žiadnu.

Býk (21.4 až 21.5)
Býk je usmievavé znamenie aj keď si pod týmto znamením predstavím mohutného čierneho býka ktorého dráždia s červenou šatkou, unavia ho k smrti a potom pomlú do salámy (som zásadne proti tomuto športu), no býk ako znamenie je úplny opak toho zvieraťa. usmievavý, milý, ochotný pomôcť to je pravý býk, spolu so zmyslom pre humor a schopnosťou zasmiať sa sám na sebe. Len ich treba spoznať lepšie do hĺbky, stretnúť býka napr. pri čakaní na autobus je nievždy príjdemným stretnutím.

Blíženci (22.5 až 21.6)
V kolektíve obľúbený, nikam nechodí sám..to je blíženec. Aj keď väčšinou rozpráva no nikdy nepovie nič, nič čo by nás obohatilo nejakou skúsenosťou. Priveľa tajomstiev a hromada rečí o čomkoľvek len nie o sebe. A ak sa ho spýtate niečo čo sa týka jeho..povie vam nato iba "vonku je krásne". Blíženec uprednosňuje zábavu asi pred všetkým, miluje adrenalín a často preniká do ponorkovej choroby zo stereotypného života. Vtedy je to s ním na nevydržanie.

Rak (22.6 až 22.7)
O rakoch sa vždy hovorilo ako o romantickom znamení. Ľudia v tomto znamení sú často nenápadní, v dave ničím výnimočný, no ich osobnosť je často dosť rozkvitnutá. Deň čo deň sa rak snaží vymyslieť niečo nové, celkom sa to darí, kým má rak náladu. Ibaže ak začne klesať jeho nálada často hovorí že to všetko bolo k ničomu. Rak väčšinou nič nepovie iba ticho pozoruje ostatných. Tvrdohlavosť rakov sa dá porovnať s baranmi aj keď každí človek bez ohladu na znamenia je tvrdohlavý, ale rakovi môžte dohovárať, hovoriť argumenty, pravdu..márne, on tú svoju už dávno pozná

Lev (23.7 až 23.8)
Snáď zo žiadnym znamením nevychádzam tak dobre. Levi vedia že sa o nich hovorí že sú arogantní, preto sa vždy snažia počúvať ostatných ale pravdu musia mať aj tak vždy oni, to je bez debaty. Kam príde lev, tam sa začne zábava. Nikomu sa neprihovorí len tak sám od seba, veď je lev, čaká že ľudia prídu za ním. Väčšina levov sa tvári že všetko je ako má byť, nič ich neštve..no myslím že to nieje vždy pravda ale radšej to nepovedia než by mali priznať že sú slabí. Lev vyhľadava zábavu, nočný život, miestnosti preplnené ľudmi. Často nemá zábrany a holduje na alkohole, cigaretách..len tak, veď je mladý.

Panna (24.8 až 23.9)
Panna si zariadila svoj vlastný svet, napísala scenár k životu všetkým ostatným a najväčším sklamaním pre pannu je keď sa herec nestotožní so svojou rolou ktorú jej panna predpísala. Potom sa tvári arogantne, pričom ju to zožiera ale prepáč nepovie. Panny sú veľmi snaživé a majú na viac než len to, čo si o nich ľudia myslia. Dobré srdce, odvaha, skvelé rady a schopnosť pomôcť je ich najväčším darom.

Váhy (24.9 až 23.10)
Nepoznám veľa váh, vlastne len jednu. Neviem či váhajú keď premýšlajú, viem že vždy keď vojdu do miestnoti všetky oči sa uprú na váhy. Svojim sebavedomím a šarmom opantávajú všetkých naokolo. No myslím že duševne sú na tom slabo. Nikdy nepovedia to čo si naozaj myslia, aby to nahodou neskazilo ich povesť.

Škorpión (24.10 až 22.11)
Zo začiatku sú vašimi úžasnými priatelmi, robia pre vás veľa. Ale vždy keď sa nájde niekto lepší vy tu už nieste. Vy ste vlastne nikdy neexistoval. Po 10 rokoch priatelstva sú schopný začať vás ignorovať po jednom dni, bez vysvetlenia. Myslím že škorpion sa márne snaží zaradiť sa do každodenného života, pre ňho by bolo najlepšie vybudovať si vlastný svet. Problemy v realite sú často kruté, hlavne keď je škorpion presvedčený že to všetko zmákne sám. Sú však snaživý, múdry, učenlivý a neprispôsobivý.

Strelec (23.11 až 21.12)
Strelec je dobrák od duše, pokým u nho nenastane nejaký zlom ktorý sa nedá nijak vysvetliť. No je schopný rozdať sa pre ostatných.


Je to len tak, ako to vidím ja, jednoduchý opis znamení.

 Test
Komentuj
 fotka
mardzi93  23. 11. 2008 12:00
Ok.. som na tom duševne slabo
 fotka
charonsro  23. 11. 2008 12:31
NIKDY SOM NEVERIL NA HOROSKOP LEBO SU ROBENE TAK ABY SA ASPON TROCHU V NICH CLOVEK NASIEL ALE TATO DEFINICIA LEVA MA DOST VYSTIHUJE
 fotka
verka242  23. 11. 2008 14:32
STRELEC dobra dusa..ehm dakujem dakujem ale ked si to vezmemm asi to je pravda..bo aj na "nemenovanej stranke" kde su komentare mam tam viac komentarovv ze som dobra dusa..a ze mi zalezi na inych a ze som priatelska....takze podla mna si to tu superne vystihla..a nie len mna ale setky ostatne znamenia na 1...dobry clanok...
 fotka
martinka1112  23. 11. 2008 15:05
ech akože toho na toho strelca nebolo viac písmenok?či na neho sa viac ani nehodí?nejako toho málo,...
 fotka
kosmiklove  23. 11. 2008 15:09
Nemam co dodat. Jednoducho blog ktory by si zasluzil aj viac ako 5 hviezdiciek...ta definicia panny ma uplne vystihuje...ale rad by som poznal odpovede aj na ine otazky.
 fotka
kaira07  23. 11. 2008 15:17
fajn ja som už dávno vedela, že som typický rak
 fotka
kontext  23. 11. 2008 17:02
KKS dobre si popisala tie znamenia vaaazne uplne skvele to z vlastnej skusenosti? na mna to sedi.. a este ma aj dost nastve ked o mna neni ziadny zaujem... som lev
 fotka
d170  23. 11. 2008 20:00
V takéto veci neverím a ani nečítam horoskopy.

A k tým charakteristikám znamení, žial som práve opak toho čo si napísala

Som býk
 fotka
silasa  24. 11. 2008 06:56
Barani su velmi tvrdohlavy a huzevnaty vsak co by sme by robili a svete bez Hitlera a Stalina ?? Maju velku chtivost niekde to dotiahnut vzdy chcu byt prvy su odvazny...
10 
 fotka
petronellka  24. 11. 2008 11:35
na byka sa mi to celkom hodiilo
11 
 fotka
xmimix  30. 11. 2008 16:39
Ja som 21 máj a má to byť blíženec nie býk tak terz nvm čo som DDDDDDD
12 
 fotka
dragonfist  4. 12. 2008 08:26
ake si vlastne znamenie ty? lebo to aké si znamenie ovplyvnuje tvoje vztahy s ostatnymi ludmi. ja som panna o strelcovi by som nenapisal napr. nic dobre lebo kazdeho strelca co poznam je pako. s jednym som sa aj pobil.
13 
 fotka
basa118  12. 12. 2008 21:39
no to ze kozorozec je pesimista to by som suhlasila ale to ze su pekni no co ja viem?som pekna?
14 
 fotka
roces16  18. 12. 2008 20:06
musim povedat ze charakteristika Ryb bola trosku chaba...akurat ta prisposobivost no...ja kedze som ryba a ako tak sa poznam by som napisal skorej ze ryby su sentimentalne, povacsinou intoverti s obrovskou fantaziou ale malou sancou na presadenie kdesi som cital ze rybam sa dostane vsetka cest a vdaka az na konci zivota alebo po smrti...znie to dobre typicky priklad Einsteina a Cobaina
15 
 fotka
roces16  18. 12. 2008 20:08
a mimochodom blog by sa mal pospravne Znamenia zverokruhu bo Horoskopy su zas o niecom inom...ale to len tak detail
16 
 fotka
kauci  1. 1. 2009 01:31
mno mna ten mj horoskop nevystihuje vobec....aspon dufam ........viem si tvrdo ist za svim nazorom a povedat ho nahlas
17 
 fotka
snuff  8. 1. 2009 15:49
zaujimaveee no ja im neverim a mozno je na tom aj nejaka pravda ale couz
Napíš svoj komentár