S mojim priateľom sme spolu niečo vyše dvoch rokov a nadovšetko ho milujem!No mám menší problémik...nemožem odolať pohľadom s ostatnými chalanmi a občas dojde aj k bozkávaniu.. čo s tým??? Ako sa mám naučiť byť vernou?? Prosím,neodsudzujte ma...ak chcete
hehehehe...neviem nejako neverim že ste spolu 2 roky..a to akože cele tie dva roky to robis?
Tak ok, podla mna by si sa mu mala v prvom rade priznať, ale ako s tým bojovať to ti asi velmi neporadim. Ja ked som proste s niekým vo vztahu, tak som s nim vo vztahu a ostatní chlapci ma nezaujimaju aj keby na mna hádzali neviem aké pohlady. Proste je to fér ked s niekým si, tak sa máš podla toho aj správať. A hlavne, ked niekoho "miluješ" ako vravis, to by mal byť človek ktorý je pre teba taký ten top ved, preto ho lubis,, a iní by ťa nemali čo zaujimať..Možno máš taku povahu, a to sa len ťažko meni, ale tak pomysli si v takých chvilach nanho. no a ked to nepomoze tak...no ale držim ti palce
1. nemiluješ ho, keby si ho milovala toto by si nerobila.
2. asi z teba rastie "ľahká žienka"
3. áno, odsudzujem ťa, odsudzujem ľudí ako si ty, a strašne ma serie keď si niekto neváži trvalý vzťah, a lásku. nepoviem, keby si nikoho nemala a oblizovala iných, ale ubližovať niekomu koho tvrdíš že miluješ....to je až nechutné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Mas 15 rob si co chces, lepsie ako ked budes mat 25 a utecies zo vztahu, lebo "si si este nic neuzila"...
a čo.
Poviem ti to takto, si proste nadržanec, začni s ním poriadne jebávať, alebo mu daj kopačky a vyšanti sa ešte pár rokov na aférkach
a poopravím ťa... nemiluješ ho.. keby si ho naozaj milovala, nerobila by si to... lebo by si myslela len na neho...
sorry girl, but you are bitch.. (ach)
Vacsinou je to vo vychove a spolocnosti
Tak ok, podla mna by si sa mu mala v prvom rade priznať, ale ako s tým bojovať to ti asi velmi neporadim. Ja ked som proste s niekým vo vztahu, tak som s nim vo vztahu a ostatní chlapci ma nezaujimaju aj keby na mna hádzali neviem aké pohlady. Proste je to fér ked s niekým si, tak sa máš podla toho aj správať. A hlavne, ked niekoho "miluješ" ako vravis, to by mal byť človek ktorý je pre teba taký ten top ved, preto ho lubis,, a iní by ťa nemali čo zaujimať..Možno máš taku povahu, a to sa len ťažko meni, ale tak pomysli si v takých chvilach nanho. no a ked to nepomoze tak...no ale držim ti palce
2. asi z teba rastie "ľahká žienka"
3. áno, odsudzujem ťa, odsudzujem ľudí ako si ty, a strašne ma serie keď si niekto neváži trvalý vzťah, a lásku. nepoviem, keby si nikoho nemala a oblizovala iných, ale ubližovať niekomu koho tvrdíš že miluješ....to je až nechutné
Keby som mala chlapa, tak sa k inému ani nepriblížim.
More, načo je ti vzťah potom, keď ti jeden chlap nestačí?
Obliať ťa kyselinou, dievka.
... Ale ty ho miluješ... HAHAHA, DIE!
(sorry, emócie)