takže vôbec neviem ako mám dostať do slov to čo cítim.....
ale skúsim to... asi si pomyslíte, že som sprostá ale ja si to priznám ja viem že som ale no a čo. Asi pred takými 6 mesiacmi som si začala písať na nete s jedným chalanom. Najskôr len také
ja som mu povedala že kľudne môžeme ísť do kina alebo len tak von. On že v pohode no ale akosi keď na to príde reč tak sa to zahovorí. Prečo si myslím že si robí srandu no lebo keby si ju nerobil tak by sa už konečne rozhýbal a stretli by sme sa alebo aspoň to telefónne číslo by si vypýtal,,,,
Na take vztahy by som sa moc nespoliehal, akoze kamosi a tak, to hej, sam mam asi najlepsiu kamosku na nete (ahoj, Anicka ), ale laska cez net, to podla mna nejde, skratka takto ta dokaze ovela lahsie namotat, ako naozaj, a uz sa mu to aj podarilo, ako vidis, ale to nie je v nom, skor v tebe, ze si to tak pripustas, mali by ste si to vyjasnit, ze co medzi vami vlastne je, lebo takto ani nevies, ci fakt byva tam, kde povedal, mozno si fakt robi len srandu, to nemozes vediet...
holyknight ak potrebujes babu len na sex naco stracat cas pisanim si ? chod na diskoteku alebo pre mna za mna rovno chod na pokec a napis na plochu.. toto co vy chalani robite holkam je taka podpasovka..
Problémom ľahkého namotania sa na nete sú slová...nevieš odhadnúť ako človek myslí to, čo len hodí do PC. A ty si to idealizuješ a berieš si to tak, ako chceš, aby to vyznelo. A on sa možno nechce stretnúť, lebo sa to môže pokaziť-obyčajný ľudský strach z toho, že sa zrútia sny a ideály...
Moje stretni sa snim a tak ako budes ty tam kde budes chciet budes ty a tak...a ked sa bude spravaty tak ako keby si bola niekto extra tak niesi len niekto s netu..hm taketo daco prezivam teras ja ....hm ale vedsia dialka omnoho vedsia ,.,,,,takze nestresuj skus a je
Ja si od neho číslo vypýtať nemôžem...nemám na to odvahu. Bojím sa, že ak to urobím bude si myslieť, že po ňom idem a už mi ani nenapíše. Ale tera odchádzam na 3 mesiace do zahraničia veľmi ďaleko budem tam bez netu takže sa možno spamätám. Bude mi strašne chýbať ale bude to tak lepšie možno zabudnem.
hmm nekcem byť blbý ale niektorí ľudia už vedia čo písať .. ale zas na druhej strane ja keď to píšem myslím to aj naozaj .. len potom to píšem dosť často a ehm ľudia tu majú recht von treba ísť radšej ľutujem to čo som spravil ako to čo som nespravil a mohlo sa stať ..)
Zavolaj ho ty k vám. Teda akože do tvojho mesta. A keď príde a budete sa stretávať a tak to nejak ďalej pôjde,potom môžeš riešiť,čo a ako. Ale ak odmietne,resp bude mať výhovorky,tak sa aspoň sama utvrdíš v tom,čo si myslíš.
ak vies na 100%,ze si z teba len striela,tak ti radim,aby si s nim na nejaku dobu prestala pisat,ako sa vravi,zide z oci zide z mysle a povedz mu pravdu,nech vies na com si,ak si myslis,ze by bola nadej aj z jeho strany....
Niečo podobné som zažila...stretli sme sa po roku čo sme si písali...poradím ti, nepripútaj sa k nemu príliš, petože skutočnosť môže byť naozaj iná. Ale niekomu to aj vyšlo, to nemôžeš dopredu vedieť...stretnite sa ako kamaráti (aj ked z vlastnej skúsenosti viem, že to berieš inak ako kamarátstvo). Možno sa naozaj bojí, že sa to pekné pokazí, možno sa bojí vzťahu...a možno si naozaj robí len srandu, ktovie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
LIFE IS FUN.
asi takto, Holyknight...
a k veci...: vypytaj si jeho telefonne cislo...a brnkni mu... (mna to stale potesi ked mi niekto z netu zavola...teda ked mam cas...vsak, That-is-me?
zabavíš a nikto ťa nesklame či realita je lepšia????