Je jasne, ze chces poukazat na nezmyselne a trapne diskusie niektorych niektorych uzivatelov, ale opakovany vtip uz nie je vtipom. Mas jedno stastie ze to tu vedie taky clovek aky to tu vedie, pretoze na inych normalnych forach kde funguju aj admini by ti diskusie autoamticky mazali a urcite by si uz dostal aj BAN.
ja sa tiez zhodujem s nazorom tvojtatka a Sabici, raz to bolo smiesne, ale teraz uz nie, a co tym chces ziskat, ze budes pokracovat v tych nezmysloch, ktore niektori ludia zacali vymyslat, jasne chapem, ze ta to stve a rozculuje, ked su tu same debilne a pod uroven temy, ale takto sa to neriesi, asi byu sa tu malo zaviest take striktnejsie kontrolovanie ako na inych forach ako napr. na hojku, mam taky pocit, ze by uz tretina zo vsetkych diskusii bola zamknuta alebo uplne zrusena
ja sa nepokusam byt vtipny mam macku 4 roky a vobec ma nema rada absolutne nechapem co sa vam nepaci aj vztah mezdi clovekom a zvieratom je podla mna dolezity ... ale fakticky tu sa normalnej rady clovek asi nedocka zacinam chapat ako sa museli citit ti idioti co zakladali blbe diskusie ...
OK, davam ti druhu sancu, ja fakt netusim, co moze byt s tou tvojou mackou a mozno sa len mylis, mozno ta ma rada, len ty to nespravne chapes,
a spravas sa k nej naozaj dobre alebo si k nej niekedy hnusny? lebo sa ti asi chce takto "odvdacit" za tu tvoju starostlivost o nu, ak tomu tak nie je, tak potom fakt neviem, kde je pes zakopany...
davam jej zrat najlepsiu macaciu potravu kupovanu z vlastne peniaze,pokusam sa snou maznat,hladkat ju prihovaram sa jej ale ona by ma najrdcsej asi zabila nechapem to
Vymenim ju s mojim psom... Nie ze by som nemala rada zvierata, ale nasho psa ozaj nemusim... On ked ma vidi tak skace, ruky mi lize, uplne ma zboznuje a ja mu len nadavam a kricim nanho, minule som mu na nohu stupila (nahoou...) a jest dostane, ked si nanho spomeniem... A aj tak ma ma tak strasne rad, ze je to az nenormalne... Kludne ho s tou tvojou mackou vymenim. Macky mam rada
za normalnich okolnosti by som to aj bral mal som predtym psa psi su strasne lubezni a maju radi ludi (samozrejme za predpokladu ze su v tom spravnom domacom a rodinnom prostredi a ze nie su cviceni pre nieco ine...)lenze susedia sa stazovali tak musel chudak ist het preto psa mozem mat az ked budem mat vlastne byvanie
asi ju prilis rozmaznavas a ona si to nevazi a neuvedomuje sito, ako ju mas rad, mal by si podla mna chvilu ju ignorovat a nevsimat si ju a ona sa za tebou" priplazi" uvidis, aspon by to malo tak vyjst, vyskusaj to!
Ale co take malicke a chutnucke maciatko. SKUS JU TAK TO OKLAMAŤ: kup ine zradlo pre macky podobajuce sa tvarom na Wiskas a nasyp to doobalu Wiskas a ked jej budes davat granule v obale od Wiskas do misky tak nech ta vydi ze su to Wiskas (pritom to budu obycajne granule) a ona si bude mzsliet ze su to wiskas a zie ich
lenze on sa mi ani chytit nechce dat nie to este ze by mi cuchala ruku... jedina prilezitost kedy ju mozem pohladkat je ked jej sipem do mysky wiskas vtedy sa necha ...
heh krm ju piskotamy s mliekom alebo jej daj do whisky njaky dithiaden a uzi si ju...aj ked bude nadopovana...ale vazne myslim ja som tam s mackou spravila a taka je krotka teraz
konecne niečo, kde sa riesi ozajstný problém, lebo aj premna je vztah k zvieratkám veeeľmi dôležitý. Sak minule sa ma zlakla v hore veverička, tak som bola veľmi smutná, lebo ja som sa s nou chcela skamarátiť
Inak este ti môžem poradit, kúp si kocúra, zober si ho na ruky a hned príde za tebou
nooo moj pes ku mne ide tiez iba ked mu daco dam...ked v ruke nic nemam ide prec :omna iba cudzie zvierata maju radi..potkan ma hryzie ale ine maju radi mozno ide o tu znacku ze Whiskas nie? a aj tak nemam rada macky hehe vyhod ju von oknom a ak prezije a ty jej pomozes mozno ta bude mat rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Prostimt a uz s tym prestan.
a spravas sa k nej naozaj dobre alebo si k nej niekedy hnusny? lebo sa ti asi chce takto "odvdacit" za tu tvoju starostlivost o nu, ak tomu tak nie je, tak potom fakt neviem, kde je pes zakopany...
po dvoch tyzdnoch zisti ze ju zasyti aj kobrec
konecne niečo, kde sa riesi ozajstný problém, lebo aj premna je vztah k zvieratkám veeeľmi dôležitý. Sak minule sa ma zlakla v hore veverička, tak som bola veľmi smutná, lebo ja som sa s nou chcela skamarátiť
Inak este ti môžem poradit, kúp si kocúra, zober si ho na ruky a hned príde za tebou