..Chodíte s niekym len preto že sa vám pááči alebo ho aj ľúbite? ...
Myslííte si, že môžete s niekým chodiť aj ked ho neľúbite? .. Je to pre toho druhéého féér? ... ja si myslíím, že ked s niekýým chodíím tak ho musíím mať rada, preože ináč to nemá šťavu...
chodit s niekym koho nelubis... no chodit s nim mozes ale potom si iba absolutna .... a je to nefer..
ci uz je to kvoli sexu, peniazom, alebo inym vyhodam.. existuju taki ludia bohuzial..
ja by som s niekym bez lasky uz urcite nebola..
Pokiaľ je jedna ( alebo aj obe ) časti páru deti, ktoré si nič okrem vonkajšej krásy neuvedomujú tak je to možné.
( Nie že by som nebol dieťa ale snáď už vidím aj iné veci )
Inak som samozrejme za vzťahy, kde je aspoň niečo naviac okrem vzhľadu.
ja som veľa krát bol "vo vztahu" aj vtedy, kedy sa mi baba "len" páčila , a aj ked to nevydržalo dlho, nejako som to veľmi neriešil
mňa skor serie pocit, že ked moj kámoš chodil s mojou, dalo by sa povedať "ex" (neoficialna "ex" ) , tak som "žiarlil" a možno by som si vedel predstavit, že by sme zase spolu niečo... a teraz keď sa rozišli tak už necitim nič take... ach jaj tá chlapska ješitnosť ... :d
ako chodit s niekym len preto,ze ti pri pohlade na dotycnu osobu pada sanka,je maximalna ubohost.Este v to pripade,ze je to trebars totalny magor...nech zije ludska sprostost!
musí tam byť nejaká chémia.. krása pominie, a sama prídeš na to, že to nie je to pravé "orechové"... (teda, aj keby si do toho sla)
lásku proste cítiš - to sa nedá popísať ale ak sa toto pýtaš, tak nám je všetkým jasné, že niečo vo tvojom vzťahu nie je v poriadku... /ak sa to teba týkalo/
myslím si že chodenie dvoch ludí prvých pár dní alebo týždňov ajtak zvačša nebýva o láske...aspoň tých mladších pod 18-20 rokov...dajú sa dokopy lebo je medzi nimi možno nejaká iskra a sympatie ale do lásky to podla mňa m§že prerásť až po dlhšej dobe
Mno bohuzial, uz sa mi tak par stalo, ze som oneee...chodila s niekym bez lasky, ale to nebolo narocky..to som si len proste len namyslala,ze ich lubim a ptm po kratkom case som zistila,ze ne ...ale to som sa hned radsej rozisla.
podla mna na zaciatku vztahu sa o laske da len tazko hovorit...v zaciatkoch je to naklonnost, sympatie, mozno ten vonkajsi vzhlad ci sa nam dotycny paci/nepaci, taka ta prvotna iskra ale este nie laska...laska prichadza podla mna potom casom tym spolocnym co dvaja spolu zaziju.ved napr ja ked som zacinala chodit s mojim chlapcom nemozem povedat ze som ho uz lubila vtedy.co je laska som pochopila az potom casom a teraz sme uz spolu z lasky - preto ze sa lubime.
Moj nazor...jasne ze mozu spolu chodit...ked chcu spolu spat...ale to neni laska to je urcite seckym jasne...ja mam vztah preto lebo ho milujem...nevem ci by som to dokazala teraz bez lasky
paci sa mi aj pesnicka od kulyho a nechodim ani s nim a s tou pesničkou. Takže môj názor je taký že vstah prechádza určitými fázami a hlavne na začiatku je ich dost ale pačenie sa tam nepatrí. nie je to nahodou tak že ak sa mi niekto páči tak ho cchcem spoznat. ak ho spoznám a nie je to nie je to nejaky ... neviem aky. tak to ostane a páči sa dalej. ale to samotné páčenie sa je len pred vstahom a mozno par dni po zaciatku ked clovek zistuje ci preskoci ta iskra a potom ak preskočí prídajú sa aj dalšie city ktoré tam možno už su ale si ich neuvedomuješ. a ak nepreskočí tak sa ti časom prestane aj páčiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ci uz je to kvoli sexu, peniazom, alebo inym vyhodam.. existuju taki ludia bohuzial..
ja by som s niekym bez lasky uz urcite nebola..
( Nie že by som nebol dieťa ale snáď už vidím aj iné veci )
Inak som samozrejme za vzťahy, kde je aspoň niečo naviac okrem vzhľadu.
mňa skor serie pocit, že ked moj kámoš chodil s mojou, dalo by sa povedať "ex" (neoficialna "ex" ) , tak som "žiarlil" a možno by som si vedel predstavit, že by sme zase spolu niečo... a teraz keď sa rozišli tak už necitim nič take... ach jaj tá chlapska ješitnosť ... :d
a teraz vážne - jasné že z lásky. 2 roky aj 2 mesiace bez lásky? ts ts ts
lásku proste cítiš - to sa nedá popísať ale ak sa toto pýtaš, tak nám je všetkým jasné, že niečo vo tvojom vzťahu nie je v poriadku... /ak sa to teba týkalo/