V skratke : Môj bývalý mal ísť na akciu aj so svojou priateľkou. No veľmi chcel zobrať aj mňa, že nech idem s nimi. Jasne som odmietla, že ja nejdem ak pôjdu spolu, šak uznajte niekomu chrena robiť No a nakoniec jeho pr
tak očividne ťa ešte stále chce.. a túto terajšiu priateľku má...... ani neviem prečo ju má, keď stále volá na akcie teba.... ak ho máš rada, tak to neanalyzuj a ic sa baviť..... život je krátky
Jedno dievca co po mne islo sa mi celkom pacilo, pisal som si s nou, ale tak za tri tyzdne, ked som uz v tom bol az po usi som zistil ze pije a fajci a dost ma to ranilo, sak si to viete predstavit...
Teraz asi po 2 mesiacoch sa mi zapacilo dalsie dievca...
poznam sa s nou uz velmi davno, asi okolo 5-6 rokov, ale len z videnia...
nasi rodicia sa trochu poznaju...
Ja som sa z nou vsak este nerozpraval, teda az do casu kym mi zacala imponovat...
sme uplne opacne povahy. O je vybusna energicka, rada tancuje spieva a ja som skor taky rezervovanejsi...
parkrat som sa jej snazil prihovorit, ale ona len stroho odpovedala a sla dalej. V pondelo sa zacina tabor na ktory ideme obaja, je to chatovacka...
vlastne som sa tam hlavne koly nej prihlasil...
Mohol by niekto napisat ako mozno zaujat... ale pritom nespravit somarinu, alebo ju nevyplasit neviemco mam robit, uz nad tym dlhsie premyslam.... Ak niekto poradi dopredu dakujem..
PS: Bol by som rad, keby mi niekto odpisal do nedele lebo v pondelok idem uz na tabor...
mnoo... takze ja mam s byvalou mojho priatela vyborny vztah. sme totiž to kamaratky a ona nas aj zoznamila. casto spolu chodievame von vsetci 3 pretoze byvame blizko seba. samozrejme chodievaju spolu von aj oni dvaja sami ale v nasom pripade to nic neznamena.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
neviem, asi moc sledujem filmy...?!
Jedno dievca co po mne islo sa mi celkom pacilo, pisal som si s nou, ale tak za tri tyzdne, ked som uz v tom bol az po usi som zistil ze pije a fajci a dost ma to ranilo, sak si to viete predstavit...
Teraz asi po 2 mesiacoch sa mi zapacilo dalsie dievca...
poznam sa s nou uz velmi davno, asi okolo 5-6 rokov, ale len z videnia...
nasi rodicia sa trochu poznaju...
Ja som sa z nou vsak este nerozpraval, teda az do casu kym mi zacala imponovat...
sme uplne opacne povahy. O je vybusna energicka, rada tancuje spieva a ja som skor taky rezervovanejsi...
parkrat som sa jej snazil prihovorit, ale ona len stroho odpovedala a sla dalej. V pondelo sa zacina tabor na ktory ideme obaja, je to chatovacka...
vlastne som sa tam hlavne koly nej prihlasil...
Mohol by niekto napisat ako mozno zaujat... ale pritom nespravit somarinu, alebo ju nevyplasit neviemco mam robit, uz nad tym dlhsie premyslam.... Ak niekto poradi dopredu dakujem..
PS: Bol by som rad, keby mi niekto odpisal do nedele lebo v pondelok idem uz na tabor...
@nani17 zaloz o tom samostatnu diskusiu, tu si to uz malokto vsimne..