Čaute ľudia, za necelé tri týždne idem na intrák do Banskej Bystrice , neviem či sa mám báť ( že to nezvládnem/ že sa skazím ) alebo sa tešiť ( predsa sranda snáď bude ) .... tak som chcela vedieť aké ste mali/máte vy skúsenosti s intrákom ?
Zo začiatku ti bude smutno (snáď)... Ale skoro každý si zvykol. Niekto za týždeň, iný za pol roka. Niekto si nezvykol a šiel preč.A hej, pravdepodobne sa skazíš, lebo nevyzeráš moc, žeby si sa nechcela skaziť
1. Zo školy rovno na internát, kde si si musel zobrať kľúče a následne sa mu milo zdraviť. (cca 14:00 )
2. Keď si niekde chcel ísť, musel si mu oznámiť kam ideš (do 16:00 si musel byť naspäť ) čo bolo pekne napiču nakoľko intrák bol v extrémnej prdeli a kým si sa niekde dostal už bolo pomaly 15:00
3. Od 16:00 do 18:00 si musel byť na intráku, byť iba na izbe(potichu) a " učiť sa " kokotina neskutočná.
Potom sa šlo na večeru a následne si mohol ísť ešte na hodinu a pol von.
kokotina, fuj grcám... Ešte ma sralo, že musíš mať upratanú posteľ. a podobné sračky...
Grcám grcám grcám.
náhodou keď si neprišiel na minútu presne tak prúser jak neviem čo. Kokoti, dúfam, že umrú všetci štyria vychovávatelia do rána.
@15
a ich arogancia typu ja som pán a ty si hovno mi šla tiež extrémne na nervy.
už je to dva roky, čo tam nie som a aj napriek tomu, vždy keď ich stretnem, odignorujem ich.
skazis sa iba ak sa pridas k partiji ktora je už skazena ja som na intraku 4roky a neskazila som sa..
no ci bude sranda alebo nie..u mna bola vzdy ale to vdaka tomu ze mam super spolubyvajucu..ked dostanes nanic spolubyvajuce ktore ti budu žrat nervy tak to moc sranda nebude a neviem ako je to tam ale u nas je nanic to ze sa obcas citim jak v polepsovni..proste take kratke vychadzky a vsetko ti kontroluju sloboda 0 bodov :/
@19 aj aj Ale to bolo kvôli jej osobnosti. Každý to berie inak. Ale je vždy to je risk ísť na intrák. Nevieš, či sa ti tam bude páčiť, medzi akých ľudí sa dostaneš :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Grcám grcám a ešte stále grcám
a grcám! Fuj fuj fuj
2. Keď si niekde chcel ísť, musel si mu oznámiť kam ideš (do 16:00 si musel byť naspäť ) čo bolo pekne napiču nakoľko intrák bol v extrémnej prdeli a kým si sa niekde dostal už bolo pomaly 15:00
3. Od 16:00 do 18:00 si musel byť na intráku, byť iba na izbe(potichu) a " učiť sa " kokotina neskutočná.
Potom sa šlo na večeru a následne si mohol ísť ešte na hodinu a pol von.
kokotina, fuj grcám... Ešte ma sralo, že musíš mať upratanú posteľ. a podobné sračky...
Grcám grcám grcám.
náhodou keď si neprišiel na minútu presne tak prúser jak neviem čo. Kokoti, dúfam, že umrú všetci štyria vychovávatelia do rána.
a ich arogancia typu ja som pán a ty si hovno mi šla tiež extrémne na nervy.
už je to dva roky, čo tam nie som a aj napriek tomu, vždy keď ich stretnem, odignorujem ich.
no ci bude sranda alebo nie..u mna bola vzdy ale to vdaka tomu ze mam super spolubyvajucu..ked dostanes nanic spolubyvajuce ktore ti budu žrat nervy tak to moc sranda nebude a neviem ako je to tam ale u nas je nanic to ze sa obcas citim jak v polepsovni..proste take kratke vychadzky a vsetko ti kontroluju sloboda 0 bodov :/