Aj vám sa už stalo, že v celom dome tma , nikto doma ...dokukáte horor a chcete ísť do kuchyne napr: sa napiť alebo tak a viete, kde je svetlo a iba hmatáte a hmatáte, boli by ste prisahali, že je tam a ono tam neni? roztrasie sa vám ruka a chytíte šok
keď si pozriem taký kvalitný horor a nie také krvavé sračky ako bývajú tak som fakt, že občas dosratý predstavujem si, že zo záchodovej mysy vylezie nejaká tá mŕtvolka a vcucne ma
@depropex hold tvoj názor, ja som už videl toľko hororov, že som rád, že bolo natočené niečo takéto...kľudne, žiadna krv ani besnenie šialeného vraha, ktorého nejde zničiť...
a za tie peniaze čo to bolo natočené...treba uznať, ten režisér mal dobrý nápad... počítam, že dvojka už nebude taká dobrá
ja som napriklad siel teraz na WC samozrejme som si nezazal ... ale vzdy sa bojim ked idem po byte ze bude nejake strasidlo na chodbe a narazim do neho vzdy si predtavujem ze tam je nejaka ta postava z PACH KRVE alebo ja nevem..a ked si predstavim ze by som do toho narazil no som v prdeli rychlo siaham po vypinaci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
mala som, to furt také tyky mám
@courtneylovegrunge jakže tušák, prečo? čo som taká čitateľná?
@nightwish99 Tomíí to mi ani nespomínaj ... toho sa fest bojím
Znie to divne, ale mám taký pocit že ma prenasleduje kostra
@ depropex haha, to isté hovorila aj moja frajerka, zobral som ju na jeden horor a viac so mnou nechce ísť, že sa bojí
mrťe a ja chcem vidieť paranormal dvojku
alebo ešte lepšie je sa dozvedieť, že niekto s kým spávam býval v mladosti námesačný a prechádzal sa s chuťou po dome
a za tie peniaze čo to bolo natočené...treba uznať, ten režisér mal dobrý nápad... počítam, že dvojka už nebude taká dobrá