Ja nedrzim cesku, lebo si o nich myslim ze su chudaci co sa tyka ms vo futbale, potom nedrzim anglicku, tiez preto lebo neznasam beckhama, je to pre mna obycajny panak co sa pretrca vsade kde su prachy... a proti ostatnym nic nemam a strasne drzim palce talianom, nepytajte sa preco, to proste uz od malicka. to je pre mna skoro ako vlastnym drzat palce
ja držím pobrežiu slonoviny.. didie by sa mohol držat kvalifikacie kde mu to strielalo a mohol by ukazat že tam de su peniaze neznamena že bude aj futbal.. už ma sere že branenie sa stava obrazom futbalu a žiadna radost z hry..
ale tak realisticky vravimi asi že ta brazilia ma asi najvačšiu šancu..
a nedržím čechom.. asi preto že vo všetkom su lepši jak slovaci .. ( je to zavist ale myslim že opravnena..
hehe to aj jaaaaaaaaaa.. ale to ten debilko šramka! michel je nevinny..! tak a pak taliani prehrali s francuzmi.. ( to si pamatam .. to bol strašny zapas.. dufam že si nedržala pak francuziom hm? btw.. nemože tieto ms vyhrat pobrežie slonoviny?
aha, tak som si ich zmylila nie nedrzala som nikdy francuzom jasne ze talianom, sak som to preziiiivala viac jak ked nasi hraju hokej som dokonca aj plakala ked nakoniec taliani prehrali tak debilne...
akože neeeeeeeee ( ja som cel aby pobrežie slonoviny postupilo.. kua zase to bude pak o obrane a žiadny utok.. všimnite si že všetky africke mužstva pomaly ani nevedeli čo ej to obrana a vždy bol pekny futbal.. no ne? ne jak francuzko vs švajčiarsko.. to aj slovaci tam mohli ist..
ani je nemam rad teho Beckhama, ale keď dal ten gól z priameho kopu proti Ekvadoru bol som rád lebo som zbohatol. Aj na talianoch včera, aj keď som skoro prišiel o nervy...
hehe ten rozhodca bol zatial najlepšie divadlo na ms D ja som sa tak smial na tom zapase.. kto vie čo si vypraval deco s tym druhym na tych schodoch to bol jaky pohlad hehe som myslel že vyluči všetkých aj postrannych rozhodcov D
videl som iba jeden zapas - open_mouth:SLEDNY:- a ten futbal ide nejako v vode...nic moc a ked uz ma byt koniec, tak kazdy natahuje ako ziaci vyucovanie v skole...a tie hrane pady...za tie peniaze by som nepadol, ani keby mi nohy dolamali...ale je to skor o vynutenych fauloch a penaltach...nic moc, neviem, ci vobec budem pozerat dlsie MS alebo ME
jj cobra som rada ze to ukazali vsetkym tym co tvrdili ze brazilia vsetkym nakope prdel ze nemci su jednoznacne majstri, ked sa este ms poriadne ani nezacali a tym co vraveli ze taliani na to nemaju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
FORZA ITALIA
ale tak realisticky vravimi asi že ta brazilia ma asi najvačšiu šancu..
a nedržím čechom.. asi preto že vo všetkom su lepši jak slovaci .. ( je to zavist ale myslim že opravnena..
I love Kaka (brazilia je moj 4naj tym)
I love Henry (francusko je moj 3 naj TYYYM)
I love Deko,Figo (portugasko je 2 naj TYYYM )
I love Ballack,Schneider,Schwaistaiger,Kahn,Lehman (nemecko je moj NAJ NAJ TYYYYYYYYYM )
janemozem boze to je radost akoze vzivote som nebola taka statstna som hrda na ot ze sa uci po nemecky =DDD
Fiatky vs. Peugeoty
este ze ty francuzi na cele s riberym a henrym idu dobit RIM
A Zidane ma teda sklamal. Netušil som, že hráč takých kvalít môže spraviť takýto prešľap.