ked sa ti o nom bude snivat a ked ho uvidis tak ostatny ludia na okolo v tvojich predstavach shasnu a iba ty a on budete vo svetle:d ale blbost ja netuším to musis vediet sama ak mas 18
Keď ho vidíš, máš príjemný pocit pri srdci a skáče ti ako šialené, máš pocit, že ti vymyli mozog, smeješ sa na jeho vtipoch aj keď nie sú vôbec smiešne, potia sa ti dlane v jeho blízkosti a podlamujú sa ti kolená keď ho vidíš. To je podľa mňa zamilovanosť.
keď si s ním, je ti dobre, cítiš sa úúúúúplne super, ak sa ho náhodou dotkneš, cítiš, ako ti celým telom prechádza príjemná triaška, zachve sa ti srdce, keď pozeráš na jeho fotku, tak chceš byť s ním, sníva sa ti o ňom, nevieš naňho prestať myslieť. Keď si s kamarátkami, tak jediná téma, ktorá tebe pripadá do úvahy je ON. ak toto necítiš, tak potom nie si zamilovaná a nemusí ťa to asi trápiť
ked je to prva vec na ktoru myslis ked sa rano prebudis ked je to posledna vec na ktoru vecer myslis ked je to jedine na co sa zmozes ked s tou osobou nesi je cumenie do blba a snivanie o tom ake to bude znova krasne moct ju aspon vidiet dotknut sa jej alebo ju pobozkat vtedy si zalubena
@6 to mi skor pripada na stretnutie s policiou v istych situaciach az na to, ze sa necitim vtedy dobre
@0prednedavnom som sa tu pytal to iste, 90% ludi ti da len nieco ako vyrok, ci basnicku... Najlepsie to povedal refugee, teda aspon podla mojich skusenosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ako cítiť ?
a co je na tom nepochopitelne slenca SKUSENA?
ja nechapem to, ako sa mozem pytat taky otazku
ja by som sa nieco take inych nepytala...je to len na tebe
keď si s ním, je ti dobre, cítiš sa úúúúúplne super, ak sa ho náhodou dotkneš, cítiš, ako ti celým telom prechádza príjemná triaška, zachve sa ti srdce, keď pozeráš na jeho fotku, tak chceš byť s ním, sníva sa ti o ňom, nevieš naňho prestať myslieť. Keď si s kamarátkami, tak jediná téma, ktorá tebe pripadá do úvahy je ON. ak toto necítiš, tak potom nie si zamilovaná a nemusí ťa to asi trápiť
@0prednedavnom som sa tu pytal to iste, 90% ludi ti da len nieco ako vyrok, ci basnicku... Najlepsie to povedal refugee, teda aspon podla mojich skusenosti...
presne to citis, ked si zalubena