Caute, preco niektori chalani maju baby len koli tomu, aby ich sa vychvalovali pred kamaratmi.. ze : ,,aha tuto som zbalil, v hlave nema nic...ale aspon ju vyuzijem, a uzijem si....,, Preco to musia robit? Sak aj my sme ludia ((( Z masa a kosti ako aj
Vies, niektory chalani to beru tak ako si napisala a niektory nie. Preco to robia??? Pravdepodobne sa nechcu viazat...no alebo su neni na vazny vztah pripraveny...no nie su taky vsetci
Pozri mi baby si nevazime tie vynimky, co by nam dali aj to modre z neba a zalubime sa do takych co si zase nevazia tu nasu lasku...
ja som sa tiez do takeho buchla - verila som jeho namotavkam a potom mi povedal, ked uz som v tom bola po usi, ze nevie byt verny...
kazda z nas si to musi prezit. nepoznam babu, ktora nieco podobne nezazila a tych pribehov by som ti mohla rozpravat viac. ber to tak, ze kazda skusenost je na nieco dobra.
moja kamoska hovori: "najprv si uzi s "frajerom" a dobraka si zober a maj s nim deti"
Ondy1985- nie ja sa medzi ne neradim...ale aj tak som sa trocha namotala...preto lebo sa ku mne vzdy dobre spraval... ale bohuzial niektorym kamaratom vypraval co so mnou robil...(ale nastastie ho do mna nedal, nechcela som)- takze Ondy ja som taka neni, ze kazdemu to hned dovolim. Jemu proste robilo dobre ked to mohol niekomu povedat...a hovoril o mne ako nejakej trofeji, ale hlavna vec ze predo mnou sa spraval normalne a bol mily...ale to bola asi pretvarka (
ale dakujem vam...a hlavne za to pravidlo si budem urcite pamatat
ale piste dalej...chcem vediet aj nazory a rady ostatnych
Dobrým chalanom sa byť neoplatí, lebo takého baby využívajú a robia si s ním čo chcú a potom tu len lamentujú že ich na svete nie je dosť. Pravdaže, lebo sa to neoplatí
Lenoid : nieco pravdy na tom mozno je, lebo nie len chalani su svine, pozname aj take baby& ... ale myslim si, ze stopercentna pravda nieje ani jedno, ani druhe. Pretoze su aj take baby, ktore maju takych chalanov a aj si ich vazia ... ak yb si mi chcel oponovat, dost ma urazis.... a na druhej strane je vseobecne zname, ze su aj taki chalani, akych spomina Seina ...
Ericaa : Nebudem ti oponovať, poznám aj ja také baby...ale počet takých báb postupom času klesá a nájsť nejakú takú je dnes umenie...takže bude klesať aj počet dobrých chalanov...
ja newiem, cim zacat....aj chalani aj baby su svine....ale tym chalanom, ktori su svine to nevadi, pretoze vlastne si s tymi babami svinami uziju akoniec....a kedze tie baby co su cvine chcu si tiez iba uzit, vobec ich to nerani...takze tak....ale napr aj ja, ktora si chalana vazim, teda som si vazila, pokym som sa pred asi mesiacom nerozisla z jednym, preco musim pritahovat takych, ktori bud su nerozhodni, alebo kurevnici, alebo hamblivi...mala som uz celkom vela chalanou, najdlhsi vztah 4 mesiace, ale nikdy to neskoncilo kamaratstvom..aj ked sme sa rozisli...a to ma sere...ja som dosla na jedno z vysvetleni, preco ked si mylsim, ze tento a tento chalan nie je svina, tak vzdy sa nakoniec tak preukaze...prosto chalani su vsetci svine....ale na niektorych to je vydiet hned, a niektori sa tak preukazu po nejakom case...takzebaby rada odomna.....nemat chalana,mat rozum a vediet ze nebyt taka svina jak oni, ale na tych na ktorych to vidis, tak tym to ukaz!!!!!!:ňdo tohoooooooo cmuk...baby drzme spolu, ne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
-Mozno je par vynimiek ....
-Ale su naozaj len ojedinele...
-Kasli nato a najdi si vynimku
Vies jeto tak, ze vacsina chalanov su egoisticke prasce. To je proste fakt a nic na tom nezmenis.
Ale vy baby si za to mozete sami. "Jej, to je super chalan, dam mu hned na prvom rande..." Si pis, ze uz si mu zbytocna, ked uz dostal, co chcel.
Presne tak, ako ti radi Pepa - najdi si vynimku. Ale je to len na tebe. Podla toho, ako sa budes spravat, take typy budes pritahovat. Vela stastia.
ja som sa tiez do takeho buchla - verila som jeho namotavkam a potom mi povedal, ked uz som v tom bola po usi, ze nevie byt verny...
kazda z nas si to musi prezit. nepoznam babu, ktora nieco podobne nezazila a tych pribehov by som ti mohla rozpravat viac. ber to tak, ze kazda skusenost je na nieco dobra.
moja kamoska hovori: "najprv si uzi s "frajerom" a dobraka si zober a maj s nim deti"
ale dakujem vam...a hlavne za to pravidlo si budem urcite pamatat
ale piste dalej...chcem vediet aj nazory a rady ostatnych