Mám 2 windowsy.Obidva su win xp proffesional...chcel by som si do PC dat windows 7,ale neviem,ako vymazem tie 2 winy...a tiez neviem,ci by pomohlo naformatovanie disku....dakujem.....
jedine jedine sformátovať a hodiť tam w7 inak to nevidím
a čo sa týka zálohovania dát tak podľa mňa je najrozumnejšie mať buď 2disky alebo aspoň virtuálne rozdeliť disk a na jeden si dáš čisto len systém, ovládače a také veci (takých 20GB bohate stačí) a na druhý budeš rúbať zvyšok
windows nepozna moznost uninstall jedine format, cize ak ich chces zmazat tak formatom, prepokladam ze to su 2 particie takze ich nasledne pri instalacii windowsu 7 mozes spojit
+ ak ti pojde vista pojde ti aj 7 kedze ma nizsie systemove naroky, uplne staci ak si skontrolujes konfiguraciu a porovnas s hodnotami udavanymi microsoftom
@Whippersnapper som nepovedala, že si to má sám nainštalovať náhodov, keď inštaluješ ubuntu cez windows tak je to krása next, nexte, next finish (občas si fičím na ubuntu.,..)
Na win7 treba 512 mb ram a to je vsetko. Da sa to raritne rozbehnnut aj na slabsom, rekord je tusim 96 mb. A instalacia win7 je pohoda, ide o next next styl,len nezvol upgrade, lebo je to blbina. Ked dojdes na obrazovku ktora ti zobrazi tvoje aktualne jednotky, tak kliknes na >advanced< (tusim) a tam sa ti zobrazi >delete< tymto sposobom vymazes vsetky existujuce jednotky. V zozname ti zostane len jedna polozka, vola sa unpartitioned space alebo free space alebo tak nejako. Kliknes na nu a tam kde bola moznost delete bude moznost >new< kliknes na nu, odkliknes velkost . Potom zahlasi ze musi vytvorit este jednu particiu (systemovu cca 100 mb), das ok a uz znova next next next az dokonca.
ja ked som davala novy windows tak hned pri štarte som stlačala delete dokym sa nezobrazila hlavna ponuka a tam som vybrala že odstarniť windows alebo niečo v tom zmysle ale to vymaže sa všetko čo maš na pc tak si najprv zalohuj no:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a čo sa týka zálohovania dát tak podľa mňa je najrozumnejšie mať buď 2disky alebo aspoň virtuálne rozdeliť disk a na jeden si dáš čisto len systém, ovládače a také veci (takých 20GB bohate stačí) a na druhý budeš rúbať zvyšok
Intel Core 2 duo CPU
2.21 GHz,2,00 GB of RAM
A systém...
Microsoft Windows XP Proffesional,Service pack 2,Version 2002
dufam,ze to pmoze...
@16 Inštalácie linuxu už nie je to, čo kedysi. Napr. by som povedal, že také Ubuntu je oveľa ľahšie nainštalovať ako windows.