prečo zase sneží.....? nemá snežiť v zime.....? teraz je viac snehu ako teraz......a to nežijem na Orave.......ale v celkom teplej oblasti.....a ako sa začala jar?.....tak, že sa vrátila zima.....prečo??? : disappointed:
no u nás ráno svietilo slniečko...som si vzala aj slnečné okuliare .....a teraz sneží a je zima...niečo pod mínusom isto ....a veľmi ešte k tomu fúka a všeeeeeeeeeeetko je biele...čo je celkom pekné
luda toto ma tiez nastvalo ja hovorim ze jak u debilov..to pocasie si z nas robi ze haluz! najprv sa otepli,svieti slnieecko..da sa chodit v ryflovke a potom e baaaaaac..a na dalsi tyzden ze sneh.D sa na tom smejem ze ha sneh wow...ze prvy jarny den uz bol..a snezi..ska co sa budemem ze?..ale teraz vazne..tto pocasie sa posunulo..o par mesiacov...ci to tak vidim iba ja?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
mne je jedno čo sa deje, len nech je to JEDNOTNÉ celý deň dofrasa.. ne ráno mrznem, poobede sa topím
ale inac tu u mna, to je tak,ze ked tu je sneh tak tu ide cely stat oslavovat...