Ahojte ..keďže zanedlho je tu prvý apríl tak by som sa chcela spýtať či nepoznáte dáky dobrý fórik ..chcela by som nejako nachytať kamarátku ale nič ma nenapadá a minulý rok ma tiež nič nenapadlo iba dáke suché žarty ..tak či náhodou nemáte nejak
naša triedna mama nevry že sme vždy v triede všetko zničili a kupila novu vazu...a ja som ju schovala ona prišla do triedy,šmarila knihy o stol a že"KDE JE VAZA!" aj aju vytasim spod lavice že "1.APPRIIIL! tak enerv ymal ale sa asmiala
moj brat je na prachy minuly rok som si pretlacil 100 eurovki a dal ich to jednej starej penazenky , prisiel som za bratom von (na ihrisko) a tak nenapadne som polozil tu penazenku na zem . teraz ze : hej , to je vasa penazenka ? brat hned : kde ? kde ? =D a ako keby toho nebolo malo tak som ju zodvihol , a vybral som tie pretlacene 100 eurovki =D nasledne ma brat nahanal po ihrisku asi 5 minut ked ma to prestalo bavit a povedal som mu ze je to fake tento rok neviem co spravim
@e12 Fuu, toto Ťa asi nenaučím. To je, ako robiť bubliny zo žuvačiek - môžem Ti to opísať, ale naučiť sa ju vyfúknuť musíš aj tak sama . Prečo? Komu chceš robiť zle?
@e12 No pockaj - a potom mi domov pridu dvaja pani s vyholenymi lebkami, sirokymi ramenami a v ciernom tricku a je po srande ? Ak chces urazat niekoho vplyvneho, nemozem Ti to povedat!
A to je prilis individualne zas. Musis vediet, kam pichnut tak, aby si ublizila len akurat - nie urazila dozivotne, aby na tom bolo nieco pravdy (lebo pravda boli najviac), nieco nadnesenosti, aby bolo citit, ze to je len humor, ale zaroven.. no, vies. Ak toho cloveka poznas, vies, kde ma slabe miesta . To je psychologicky fór.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
veď mi opíš aspoň dva tri príklady... (v ts ak tu nechceš)
A to je prilis individualne zas. Musis vediet, kam pichnut tak, aby si ublizila len akurat - nie urazila dozivotne, aby na tom bolo nieco pravdy (lebo pravda boli najviac), nieco nadnesenosti, aby bolo citit, ze to je len humor, ale zaroven.. no, vies. Ak toho cloveka poznas, vies, kde ma slabe miesta . To je psychologicky fór.