Zdravím, hľadám niekoho kto trávi na počítači veľa času (alebo ho má len zapnutý). Našiel som program ktorý dáva 1$ za 24hod. čo ho máte spustený (a samozrejme nesmie chýbať pripojenie na internet). No nevýhoda tam je že free verzia je len na mesiac, poto
nope =_=, je tam toho viac len sa mi to nechcelo celé vypisovať.... cena SMS je max 0,80€ a hovoril som že to je hlavne pre tých čo na PC trávia veľa času
A len pre info, skutočne to funguje, pozeral som si či to je fake alebo nie. Videl som viac príspevkov na všeliakých fórach no a boli tam aj screeny z platby, takže naozaj to funguje... + dokonca aj môj otec na tom zarába takže keď som to videl na vlastné oči tak nemám dôvod neveriť tomu
Je nové zarábanie peňazí cez internet.
Ide o to ze zarabate po hodine, stačí mat Zapnutú jednu stránku a zarabate.
Zárobok je veľmi maly, ale ked niekoho pozvete aby si tak tiež zarábal, tak bude zarabat za vás,...
Zárobok je podľa toho ako sa Vám darí, ked sa Vám bude dariť tak môžte zarobiť aj 500 dolarov mesačne.
Píšte na lords.svk@gmail.com
Zarábajte na reklame iných. Nainštalujte si program v ktorom sa zobrazuje reklama - surfbar - a zarábajte. Nie je potrebné nič robiť len mať spustený počítač a tento program. Môj zárobok je 800 dolárov mesačne a stále to rastie. Nie sú tu ŽIADNE SKRYTÉ POPLATKY. Je len na Vás koľko zarobíte. Pre viac info mi napíšte na tomas.hrebik@gmail.com.
@dantex NEMUSÍ stačí tam zavolať a hovor trvá 3 sekundy, ozve sa VERIFICATION OK a hovor sa ukončí. Mneto stiahlo pár centov... Problém je ale v tom že tých 50 dolárov tam treba zaplatiť. program je na 30 dní free a potom si treba zakúpiť thread na rok za 50 doláčov. dá sa celkom dobre na tom zarobiť ak máte viac threadov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ide o to ze zarabate po hodine, stačí mat Zapnutú jednu stránku a zarabate.
Zárobok je veľmi maly, ale ked niekoho pozvete aby si tak tiež zarábal, tak bude zarabat za vás,...
Zárobok je podľa toho ako sa Vám darí, ked sa Vám bude dariť tak môžte zarobiť aj 500 dolarov mesačne.
Píšte na lords.svk@gmail.com