..ako to zrusim??? ....mam operu a ked dam cez spravcu uloh vypnut a potom zapnem tu operu zase mi vyskocia tie okna s prikazom o zaplateni a ze bol moj PC zablokovany ...bla bla keci ...
bud rada ze ti to blokuje len operu mne to cely pc bloklo a vyriesil som to cez instalacne cd windowsu nejak ... skusal som aj ten nudzovy rezim ci co ale ten mi nesiel zapnut a aj cez tie rozne antivirusove kktiny ktore sa zapnu aj bez toho aby sa zapol normalne windows ale cez to to neslo
vírus to nie je, ti to vyskočí pri nejakých stránkach, a vypnúť to bez toho, aby si musela zavrieť prehliadač sa nedá, aspoň ja som na to zatiaľ neprišiel, ani adblock nepomohol
Je to trójsky kôň, ktorý ti zablokuje absolútne všetko ak ho neodstrániš! Dnes som ho napríklad riešil aj ja. Musíš nájsť pomocou antiviráku súbor kde sa dostal a ten z PC vymazať!!!
no bude to tym teevee asi ... ale opera je blbo riesena lebo aj ked ju zrusis ...vypnem prehliadac ale tie okna co si mal otvorene tak tie sa ukazuju vzdy a tym padom ked ju znova otvorim ...tak zase je zablokovana
@andegor lenže opera nie je tak inteligentne riešená ako chrome, kde predtým ako ti načíta tie zavreté stránky sa ťa opýta či ich chceš otvoriť a na opere ti ich otvorí automaticky
..ono to je asi dost jedno ci som na opere alebo googli ...ked si chcem pozriet film alebo serial online na teevee ..tak mi to bude stale vyhadzovat co?...ci?
@sisa93 ono to vyhadzuje jedna zo stránok na ktorej sa uploadujú seriály, ale na chrome ti vyskočí taká tabuľka a ta sa da krížikom zavrieť síce ti to nezavrie celé okno s tou "pokutou" ale možeš pokračovať v pozeraní aspoň tak som to ja robil keď som pred týždnom keď som pozerál seriál
@obliviate ten vírus je slovenský, takže naň narazíš, ak navštevuješ slovenské stránky, ktoré ani ja nenavštevujem, takže nám sa nič neudeje, vírus je tak robený, aby sa ti pri zobrazení dostal postupne do pc, lenže antivírus ho blokuje, takže to by si musel veľa krát navštíviť také stránky, ale vieš, keď dievčatká hrajú obliekanie bábik na slovenských stránkach, tak tam to ľahko chytíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
» aktualne.atlas.sk/internetovy-vir...
ja proste neviem odkial tie prijebane one vsetci mate o____O
akože fakt
dokonca sa tá blokovacia stránka dá aj vygoogliť
btw ja normálne zavriem prehliadač cez správcu úloh a problem solved
@etelnair ? a preco ? chodil som tal dlho a nic zle sa nestalo az pred nedavnom to zacalo robit
A ja fakt nechápem ako pri čom Vám to vyhadzuje, ja cez deň presurfujem aj okolo 200 nových stránok a nikdy nikde nič, ale môžem byť len rád.
Jednoducho som vypol prehliadac a isiel som dalej.
Ale robila to len jedna stranka, takze, len ju nenavstevuj a bude to
Osobne som natrafil na tento spam na stránke- » www.simpsonovi-tv.cz/index.php?page=...
@dannyd14 mam ale tak antiviraky su na hovno ked uz sa ti nieco ma dojebat nepomoze nic