minule som si pozrel v archive jednu cast, lebo tam bola baba co si rozbila hlavu na kuchajde a ja som tam vtedy bol a videl som ju.. bola ozrata a ked bezala, tak si roz*ebala hlavu.. a potom pozeram 112 v archive a tam ona rozprava, ze dvaja kamarati sa bili a ona za nimi bezala, aby sa nebilia volakde sa potkla a zachranar sa pyta na alkohol alebo drogy a ona: " nieeeeee"
minule to bol brutal: hneď prvý príspevok ako na jatkách - chlapík v kúpeľni v kaluži krvi, všade krvavé škvrny... no dobre mi nebolo pri tom pohľade... :p
Tak to je zivot vo velkomeste. e to kazdodenna realia..Aspo ludia vidia ze praca zachrannych policajnych zloziek je to trochu inom ako to vidite v americkych filmoch.
Väčšinou veci ž reálneho života ľudí nezaujímajú - ale táto snímka je pekne spracovaná aby zaujala divákov - aj tu vidíte rozdiel medzi ,,vyspelou,, slovenskou technikou a kobrou 11
je to dobre ..ale aj pre silne zaludky ale tak aspon viete co sa stava v zivote...a aku narocnu pracu musia vykonavat policajti,zachranari,hasici...ale klobuk dole pred nimi zasluzia si velku pochvalu !!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale program je to nenormálne dobrý!
Ten hovorca dokonca varoval ze to nieje pre slabe natury.
Pozrite v archive, 14.4. (teda vcera) a posledny zasah stodvanastaky s tym bezdomovcom... ked na to pomyslim, tak je mi z toho vazne zle.