Uz isty cas sa stretavam s ,,kamaratkou´´ ktora ma 14 rokov. chodime spolu po kavach, kecame uplne vo vsetkom. je mi s nou dobre.raz ma pozvala na kavu odvtedy jej vzdy volam ja ked som v meste ci nezabehneme na kavu, vzdy ide a je uplne super. ja pracuje
podla mna je stastna ze o nu niekto zakopne, je vseobecne zname ze zeny maju rady starsich muzov
ale neviem ci si ty v poriadku ked ju chces (kedze z jej strany by to bolo normalne) a ci by to bolo pre nu dobre, je este mala predsa a ty by si uz aj rodinu mohol mat..
Tato rebelia, koment, tema, provokacia, kopirovanie, obmena alebo nazvite si to ako chcete ma len poukazat na INY pohlad na problem, kde v jednom fore je laska vsetko a v druhom fore je to jaksi menej moralne, menej spravne, menej zauzivane... viac chore.
Kto chce oponovat ze vekovy rozdiel je relativny vzhladom na vek vysku veku a vyspelost, uz predom hovorim ze ma pravdu.
ako ja nič nevravím,nekritizujem..teda trošku možno..poznám to..máme v rodine taký prípad..ale to dievča je na 14 dosť vyspelá ..a tiež má on 25..ale ona nehce..fakt ale trošku moc..
poznám tež aj pár,čo su takto spolu..ale neviem..nemyslím,že to má buducnosť..to musíš zistiť s nou sám..
@chef peto uz sa mi zastavuje mozog nad tym, co tu na birdzi stvaras.
co tak sa radsej vyjadrit v danom fore na reakcie na tvoju osobu namiesto zakladania dalsieho fora a este si v nom skocis pekne dolu vo veku, pricom si to posunul na inu uroven?
sorry ale nepripadá mi to normalne. 14tka môže byť vyspelá na to aby robila kurvu v nejakom africkom štáte a zarobila si na jedlo a živobytie... ale v akomkolvek inom pripade je to choré, lebo 14 ročna baba a 25 ročný muž nemôžu byť mentálne na rovnakej úrovni... napríklad o 10 roko môžu, lebo 24 a 35 roční môžu byť mentálne na tom podoobne
@millieandrea nepoznat ta, uz sa s tebou hadam. Som clovek ktory vzdy otvara nove protiargumenty v hroznej rovine hoc aj pouzitim idiotskych metod, len aby vyostril rozpor a extremnejsie poukazal na podstatu svojho presvedcenia. Skus si zobrat niektore tieto komentare ktore su "proti" tomuto vztahu a aplikovat ich na tamto forum... O to mi slo. O nic ine.
@chef lenze je to ine, ked ma baba 23 a chlap 34 ako ked ty napises vek 14-25 .... a tieto reakcie z vekov 14-25 ides prenasat na tamten vek 23-34. ... preto som ti napisala, ze reaguj v tamto fore a nezakladaj ine, ktore este aj vekovo prekrutis. lebo sam dobre vies, ze su to 2 rozne veci.
a prave to, ze ta poznam osobne a fakt by som necakala reakciu typu: zalozim ine forum ako male decko, kde dam vek taky, aby mi pisali odpovede ako ocakavam a potom to hodim na tamten vek. ............
@millieandrea : koment @12 posledny odstavec predpoklada presne to, co si povedala a cim sa obhajujes a tym vlastne som ti na toto uz odpovedal dopredu.
@chef ano. zalozil si forum, kde si vzapati v komente @12 vsetkym reagujucim skupinam povedal aj celkovy nazor a ze nech radsej ani nereaguju. uzasne forum ale tak v pohode. a mojmu ocovi si dal 2 roky zivota. tak som zvedava teda
@millieandrea zalozil som ho aby som nazbieral komenti PROTI mojmu problemu (to ze sa tu vyjadruje aj na moju osobu, co uz. Moje metody a pohnutky sa nemusia kazdemu pacit. Aspon mam nad cim uvazovat, CO je na mne az tak ZLE a preco to co robim NEMA pointu, hoc ju ma)
A to ti ani nevadi predstava, ze ked ty si mal 11 rokov, ona este ani nebola na svete? 11 rocny vekovy rozdiel mi pride normalny pri dospelych ludoch, ale toto je trochu moc dnesne 14 su sice ako tak vyspele, ale obecne su to stale deti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale neviem ci si ty v poriadku ked ju chces (kedze z jej strany by to bolo normalne) a ci by to bolo pre nu dobre, je este mala predsa a ty by si uz aj rodinu mohol mat..
Tato rebelia, koment, tema, provokacia, kopirovanie, obmena alebo nazvite si to ako chcete ma len poukazat na INY pohlad na problem, kde v jednom fore je laska vsetko a v druhom fore je to jaksi menej moralne, menej spravne, menej zauzivane... viac chore.
Kto chce oponovat ze vekovy rozdiel je relativny vzhladom na vek vysku veku a vyspelost, uz predom hovorim ze ma pravdu.
poznám tež aj pár,čo su takto spolu..ale neviem..nemyslím,že to má buducnosť..to musíš zistiť s nou sám..
ona ma 14 a o rok bude mat 15
ked nemas v hlave snurku co drzi usi pokope tak si odpovies sam
co tak sa radsej vyjadrit v danom fore na reakcie na tvoju osobu namiesto zakladania dalsieho fora a este si v nom skocis pekne dolu vo veku, pricom si to posunul na inu uroven?
a prave to, ze ta poznam osobne a fakt by som necakala reakciu typu: zalozim ine forum ako male decko, kde dam vek taky, aby mi pisali odpovede ako ocakavam a potom to hodim na tamten vek. ............
Nechápem tie malé dievčatá čo chodia so staršími chlapmi.
Ale ešte viac nechápem tých chlapov.