ach boze preco kazdy riesi 14 rocne decka ...? preco nas proste nenechate ?? ja wem preco...bo vam to robili tiez .... bazmeg minule mi pise nejake 15 rocne devca ze jaka som ja mala zasrana ano tu nabirdze .. tu kde mas spoznat vela dobrych ludi a chodit
musite sa VY zasrani navzajom respektovat... Ja som bol rovnaky a na chaty rozne (xchat, mojchat na atlase, ach, to boli casy) som chodil od 11ctich a nechapal som, ze si so mnou nik nechce pisat... Ale ta doba je uz za mnou a teraz si so mnou nema kto pisat lebo pokec je plny 13-15 rocnych... ale sak, neriesim...
aj my sme mali 14.. aaa nemôžeme predsa všetkých 14-ročných hádzať do jedného vreca.. nie všetci sú emaci so samovražednými sklonmy a nie všetci majú primitívne zmýšľanie..
a vpodstate si myslím, že je dosť sprosté posudzovať ľudí podľa veku..
Ivkasi : ooo dakujem pekne vazne .... ja napr niesom emo a nemyslym si ze som nevem jaka caja ktora je akoby to povedal niekto iny "cool! ja som proste 14 rocne detsko chodiace na tzv uz davno zapadnutu "elitnu" skolu stretavajuce sa s milymi ludmi
aha, aj tak enviem co tu riesis. si decko si, tk co sa rozdrapujes? a je jedno ci mas tolko alebo tolko pokial nemas 18 tak si decko furd pre okolie. a pre svojich ordivocv budes stale a taktiez tymto spravanim si si obdrzala len jednu vec. potvrdila si, ze tym deckom si stale. mna ti take veci v tedy vobec netankovali
Kasko : a kto povedal ze nesom detcko??? ja som to nepisala.. ja som pislaa ze nesom nejaka jedbnuta pica ktora si mysli ze vo svojich 14 je uzasna najkrajsia a este ktomu ja emo ... a budem sa rozdrapovat lebo ma to nehorazne sere
Ak sa človek normálne správa a vie čo má robiť na veku nezáleží...
A na tebe asi vidieť, že nie si blbá pitcha, takže teba neodsudzujem
Ale pozri sa na booom.sk do top private...to sú pitche soplavé, keď sa musia fotiť v 14tich, 15tich a viac v spodnom prádle a takto a prezentovať...to je úbohé...
mas absolutnu pravdu! ked ma niekto 11, pisu mu ze jake male detsko, lenze ten kery mu to pise, tiez bol raz 11rocnym a asi mu to robili tiez! kazdy presiel jednym vekom, a neviem, nechapem..preco sa ludia diskriminuju podla veku..aj mne vadi, ze mam 13, uz vsetci mi pisu, ze boze detsko, unikla ti zase pubertalny blog a jeho tema! akoze to ma dost urazi! : disappointed: akoze, ja som im nic nespravila tak nech mi to nepisu! aa vobec, asi si odstranim vek, alebo si tam dam iny, bo mi to naozaj vadi!!!
Mna stvu 19 a vyssie-rocne decka. Pretoze mam najradsej, ako sa tu niekto ohana vekom, pricom ako vsetci vieme "rozum nie je v rokoch, ale v hlave". Mnohi 14- rocni tu maju stokrat viac rozumu ako 20-rocni. Ach.
Skratka, mnohe prispevky "dospelakov" svedcia o ich neskutocnej nezrelosti. Zrelost svedci pocuvat druhych, pretoze od tych tzv. "deti" sa clovek moze toho kopec naucit. Napr. prave o svojej detinskosti. Pretoze si treba uvedomit jeden rozdiel. Jedna vec je byt detsky, druha detinsky. To je velky rozdiel.
Zaujimalo by ma, co si ludia predstavuju pod pojmom "normalny". Kazdy tu neustale blaboce o normlnosti, ale nikto asi presne nevie, co to je. Ja napr. neviem.
Majajaj : a dospeli sme k comu???... normalna veta resp. otazka na ktoru pytama ja ja normalnu odpoved a nie taku ako je napr..stacilo si precitat prvu ve´tu a preto?? hm...? vysvetli mi pojem co je na tej vete zle a co je na tej tvoje take vzrusujuce a "uspesne"... dakujem
Laoshi: máš veľkú pravdu- nie je nič krajšie pre pubertiaka ako keď ho ostatní (najmä rodičia) počúvajú a ešte k tomu aj chápu čo hovorí...
najsprostejšia vec na svete je separovanie kvôli veku každý sa vyvýja inak, poznám 14-ročných ktorí majú mozgu aj za desiatich dospelých a poznám 40ročných ubľabotaných dilinov ktorí sú tupší ako drevený koník...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
aj my sme mali 14.. aaa nemôžeme predsa všetkých 14-ročných hádzať do jedného vreca.. nie všetci sú emaci so samovražednými sklonmy a nie všetci majú primitívne zmýšľanie..
a vpodstate si myslím, že je dosť sprosté posudzovať ľudí podľa veku..
Myslím, že by sme ich mali rešpektovať ( samozrejme ak nezakladajú nezmyselné diskusie )
A to u každého...
Ak sa človek normálne správa a vie čo má robiť na veku nezáleží...
A na tebe asi vidieť, že nie si blbá pitcha, takže teba neodsudzujem
Ale pozri sa na booom.sk do top private...to sú pitche soplavé, keď sa musia fotiť v 14tich, 15tich a viac v spodnom prádle a takto a prezentovať...to je úbohé...
čiže relativne som mladši jak ty
ale celkovo na birdze to plati tak že pokial nerišieš blbosti tak si nikto nevšima vek a raguje normalne..
To je fakt zloba ze zakladatelka ma 14 normalne ze o 4 roky moze zalozit diskusiu ze preco ma len 18
nevidim pointu
A podte deticky do mna, len picujte a potvrdite tym ze ste deti
je to pre decka dolezity vek, kedy chcu konecne vyjadrit ich vlastny nazor, ale casto su nepochopene, lebo to velakrat nema hlavu ani patu...
najsprostejšia vec na svete je separovanie kvôli veku každý sa vyvýja inak, poznám 14-ročných ktorí majú mozgu aj za desiatich dospelých a poznám 40ročných ubľabotaných dilinov ktorí sú tupší ako drevený koník...