Ahojte mam 15 a chodim do jedneho klubu ... no je tam jeden chalan .. alebo vlastne chlap .. a ma asi 28 ... a ja neviem ...strasne sa mi paci a netusim preco ... je to divne ???
to bude asi tym chlipnym pedofilnym pohladom, ktorym ta neustale sleduje. Do ucha ti sice zasepka, vsetko, co budes chciet, osmejdi ta a budes prenho len prilezitostna cubka.
Pomoc? najdi si iny klub, alebo si ho viac nevsimaj.
konecne rozhodnutie je len na tebe, len som ti chcel priblizit, aka je filozofia chlapov tejto vek. kategorie, ktori sa obzeraju po mladych srnkach v disco kluboch...
Aj mne sa páčia muži nad 25 ale viac to neriešim .. proste sú príťažlivý viac ako chalani v mojom veku ale tým to hasne nerobím si žiadne nádeje, proste nič.
divné to nie je, divné by bolo ak by si sa mu páčila aj ty (myslím kvôli veku) ..a ak aj hej, myslím že by chcel len jedno a potom by už o teba ani nezakopol....
pacit sa ti moze ....ale vztah takyto nie... nesuhlasim s tym ze vek je len cislo ....mentalna uroven je inde ..sice u neho nemusi ..moze byt aj na mentalnej urovni 15 rocneho ..
Keby ťa chcel tak je podla mňa pedo.. akože to je trochu moc =/ Veď je to mega dospelý muž, čo má najvyšší čas založiť si rodinu a zarábať a starať sa o deti.. a ty nemáš ani skončenú strednú, možno ešte ani základku.. predsa..
@kosmiklove Ja som sa pred dvoma týždňami rozišla s 30-ročným, chodili sme spolu vyše roka. Aj nešlo mu len o sex. Aj ma predstavil kamarátom a tak... nebola som naivná a neverila hneď na začiatku že ma naozaj chce, ale presvedčil ma. Pre niekoho je to možno divné a v 95% prípadoch tí chlapi vidia len to jedno, ale existujú aj výnimky. Ale keď vidím iné dievčatá ako idú po starších, je mi z toho hrozne zle Ale na sebe mi to nepripadá divné.
ja sa pamätám, že keď pred rokom som sa náhodne stretla v jednom podniku tiež s jedným chlapom..kokso vyzeral tiež staršie a keď som mu povedala koľko mám rokov, tak začal že čoo? vyzeráš na staršie..ale stále mal záujem..najprv som si myslela že má 32..teda tak som si to vypočítala..
28 ročný chlap má podľa mňa iné záujmy ako 15 ročné dievčatá.. ale nájdu sa aj prípady, keď to klape, takže som ti moc nepomohla asi.. ale poznám aj páriky že 15 a 32.. takže tolko
Laska je horsia ako burina, rastie vsade, za kazdym rohom, v kazdom veku neboj sa, najde si cestu aj k tebe, pokial niesi pod zakonom, a nepraktikujete nechraneny sex, nieje problem
Ak berieme do uvahy rozdiel (tych 13 rokov), tak by to problem nebol. Jedinym problemom by bol tvoj momentalny vek. Kebyze mas povedzme 22 a on 35, tak by to bolo realnejsie, samozrejme, ak by si sa mu stale pacila. Dnesne 15-tky vyzeraju na 18 a hlavne ked sa vidavate v nejakom klube. Je normalne, ze sa ti paci. Mozno sa pacis aj ty jemu, ale to by malo byt vsetko. Mne sa v tvojom veku, este aj mladsom pacili len starsi chlapi..
@1 keby ten 28 rocny muz sem napisal, ze sa mu paci 15 rocne dievca, tak by si tiez napisala, ze vek je len cislo? Ked moj otec mal 28 bol 5 rokov zenaty, a mal 4 rocneho syna... myslim, ze by nebolo normalne keby sa takemu chlapovi pacilo 15 rocne dievca...
k tebe: pokial sa ti len paci, tak to je v pohode... mne sa tiez paci aj madonna, aj sem tam neake ine zeny, ale tak ked sa ti paci tak, ze by si s nim zacala flirt, alebo aj viac, to je divne...
takym chlapom sa ludovo hovori "odblaňovač" alebo nejak podobne si to dajte, ak sa vam to slovo nepaci... u nas na ulici ich mame dvoch, a ti idu iba po mladych zabkach, ktore sa uz zacali "tvarovat" a stale sa cudujem, ze furt sa najdu baby, ktore im na to skocia a potom revu doma do vankusa, alebo si rezu zily, atd atd... logika veškera žadna
nemá to zmysel dievča, na vzťah určite nie, ja pravda že väsinou zastávam názor že to že je človek mladý neznamená že nnieje dostatočne psychicky vyspelý, môžu ťa starší priťahovať, pôžeš si s nimi dokonca aj rozumieť (mám 26 a 33 ročných perfektných kamarátov) ale vzTˇah URČITE nie, sa na to skús pozrieť z jeho pohľadu
Nechápem čo je na tom pedofilné ... Ja mam 15 a moj chalan 21 sme spolu pomaly už rok a klape nám to . Aj ja si myslím že vek je len číslo aj ked 15 a 28 je dost velký rozdiel :/
@lola18 no uprimne ruku na srdce. Co ty okrem toho, ze si s tebou uzije mozes dat 28 rocnemu muzovi ? Po ziadnej stranke sa mu nevyrovnas. Teda pokial nieje disabled.
mozes ho lubit platonicky,ale na vztah je to velmi velky rozdiel,vnimal by ta ako dieta a mohol by ti taky vztah ublizit a podla mna by si s 15rocnou teenagerkou ani nic nezacicnal..neboj,ten pravy este ln rpide,mas casu a casu este...
Moja matka začala chodiť s otcom keď mala 15 a on 25 a drží im to (teoreticky ) až doteraz ale to bola iná doba. Viac ako 10 ročný rozdiel, neviem neviem. Ale je to normálne
@lola18 no takže..moja spolužiačka ma tiež 15 ..a chodila s 27 ročným..aj s ním sexovala..teda pre mna je to dosť čudné..ak si predstavuješ vzťah v ktorom bude sexualny život..pretože by ti pomaly mohol byť otcom..ale je to len na tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Pomoc? najdi si iny klub, alebo si ho viac nevsimaj.
konecne rozhodnutie je len na tebe, len som ti chcel priblizit, aka je filozofia chlapov tejto vek. kategorie, ktori sa obzeraju po mladych srnkach v disco kluboch...
@adrianne hm a ty 32 to by som chcel vidiet
Aj tak sa teraz sústredím na šport a na školu
Nechápem čo zas máš.. ale je mi jasné... Nedokázal by si ma netagnúť keď máš príležitosť.
Ale presne viem čo si tým chcel dokátať
@mm47 veď aj ja som sa čudovala .. a neukázalo mi žiadne iné komenty .. a keď mi odoslalo koment môj, tak to zrazu zmizlo a pribudlo ich ďalších 19
A nediv sa , birdz je cely .... domysli si Nikdy nebude poriadny .
ale nakoniec som zistila že mal len 24
a dodnes za neho ďakujem, je úžasný kamarát..
dobre, jedna kamarátka má 18 a jej frajer 36 ... lenže oni sa nespoznali v nijakom klube, oni sa poznajú už dosť dlho ...
k tebe: pokial sa ti len paci, tak to je v pohode... mne sa tiez paci aj madonna, aj sem tam neake ine zeny, ale tak ked sa ti paci tak, ze by si s nim zacala flirt, alebo aj viac, to je divne...
ale keď sa začneš páčiť ty jemu, to už bude jemne pedofilné
áno áno. (neviem prečo ale teraz ma napadlo že čas sú peniaze )