je to velky ja viem... a nikdy by som nepovedala a ani nechcela o tolko starsieho ale... ak sa to raz stane tak to nebudete riesit... to ze do 15 to je tr. cin to viem... len ci to nie je nejak dalej obmedzene vekovo
@huhuha ja to tak viem pred par rokmi to bolo tak ze od 16 rokov uz mozes aj sexovat.....este si maloleta ale to chces aj ty a nie je to znasilnenie tak sa to netresta
@huhuha lae ja by som na tvojom mieste si to viackrat rozmyslela ze s kym sa vyspim si este primlada a do tych nad 20ky este mas vela rokov kde si najdes chlapa kto ta bude chciet naozaj ale ked budes mat sexualny vztah s privela chlapmi kym budes mat rozum na mieste ludia na teba aj tak budu pozerat :/
trestne stihany by nemal byt, jedine ze by ste spolu spali, a ty by si mala menej ako 15 a ak by sa to teda prevalilo...
nechapem ako 33 rocny chlap sa moze upriet na 16-rocnu fakt, ze nie...no ale ok neriesim toto
Ja prežívam rozdiel 17 a 25, len občas má niekto blbé reči, ale inak nič sa nedeje. Viem, že ten rozdiel je menší ale nemôžem povedať, že by som ju len zneužíval, nikdy som si s nikým tak nerozumel. Ešte sa nechcem ženiť, brať hypotéku a mať deti ako baby v mojom veku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
-"ved je starsi ako ja!!!!"
A nie, nebude
nechapem ako 33 rocny chlap sa moze upriet na 16-rocnu fakt, ze nie...no ale ok neriesim toto