ale nejde o to že by som nechcel deti, ale nemám ich ako zabezpečiť, nemám riadne zázemie kde by mohli vyrastať, buducnosť mám neistú, a momentálne by som sa nedokázal postarať o druhého človeka (ked sa neviem ani o seba )
@ dwojicky je asi naj .. aj ja bych chcela .. ale min tak o 15 rokow .. potrebujem mat pre ne wsetko .. inak ja sama som z 8mych deti .. a poznam rodinku s 11detmi
no nechcel by som.. teda nechel by som ziadne aspon do 30 a potom by som chcel najradsej dceru, aby som sa mal o koho strachovat a davat napadnikom cez hubu
Bud ziadne, alebo dve...urcite nie jedno, byt jedinacikom je podla mna o nicom. Ale asi skor si myslim ze mi to neda a deti budem chciet, proste by som inak lutovala, patri to k zivotu Okrem toho si potom mozem akoby znovu prezit detstvo, to vzrusenie z Vianoc, vsetky sviatky, Velka noc Keby som nemala deti, o to vsetko by som prisla, deti dokazu vidiet taku tu rozpravkovost zivota
kebyze je lepsi svet...mozno viac deti...ale je pravda.ze tie deti co teraz vyrastaju---uplne zakerne svine.este si rozmyslim,ci nejake vobec budem chciet,pretoze neviem ci ho zvladnem.ale inak...1 max..2
sunnyday : zakerne svine sa rodia zakernym sviniam ... takze ak si najdes dobre muza a zaistis dietatu prostredie a dobry vychovu urcite z neho zakerna svina nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
mozno sa mi neskor ten nazor zmeni
ale nejde o to že by som nechcel deti, ale nemám ich ako zabezpečiť, nemám riadne zázemie kde by mohli vyrastať, buducnosť mám neistú, a momentálne by som sa nedokázal postarať o druhého človeka (ked sa neviem ani o seba )
ale veľa adoptovaných
a aj nejaké adoptovať
18 detí je fakt dosť, ale je tam výhoda, že kým mali to posledné, tak tie prvé už boli dosť staré, aby sa postarali o bračekov a sestričky
Preco? Lebo, tak
Treba ten demograficky trend poriesit,inak koniec.
tak by si tu dnes nebol ani ty
mam na jazyku uštipačnu poznamku, ale odpustím si ju
i ked je podla mna dost rozdiel medzi tým, či tie detí má muž, či žena...