ahojte čo dať kamoške k 18. - tke? flasa alebo alkohol nie (nakolko nepije), vela cita ale zas knihu sa neodvazim kedze neviem aku konkretne a bojim sa ze by som sa trafila do niecoho co uz ma takze pls poradte
Však skús niečo osobné, ty vieš čo má rada, nie my
Ja som kamoške, ktorá mala naposledy 18 spravila megaveľkú pohľadnicu: 18 dôvodov prečo si super a polepila som tam aj naše fotky
K tomu som jej ešte kúpila lístok na fesival a malú fľašu nikolausky + taký drevený podstavec v tvare 18 v ktorom boli štamperlíky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ja som kamoške, ktorá mala naposledy 18 spravila megaveľkú pohľadnicu: 18 dôvodov prečo si super a polepila som tam aj naše fotky
K tomu som jej ešte kúpila lístok na fesival a malú fľašu nikolausky + taký drevený podstavec v tvare 18 v ktorom boli štamperlíky.
ak má rada hudbu a nepotrpí si na slúchatká za 100 euro, tak jej kúp nejaké farebné s mimoňom alebo nejakým zvieratkom na štuploch
ak vieš aký má mobil, skús jej kúpiť nejaký pekný kryt (napr. v jej obľúbenej farbe)
ak má rada cereálie tak jej nejaké chutné namiešaj na stránke mixit a tuším majú aj také kde vieš napísať nejaké vyznanie (blahoželanie) ...
viac mi nenapadá