podla man s ato neda, je to to priatelstvo ako ste to vy nazvali, no mne viac pasuje slovo sympatia.....podla man to nie je laska, len vela mladych ludi si to dnes mysli, lebo si zle urcilo hranicu medzi laskou a priatelstvom.....
Da sa to, zazil som... asi mame velke srdcia..xyyyxy..xxyy.... ale musis sa rozhodnut xyyxyx... milowat dvoch, to hej.. ale chodit s dvoma to je uz hmm.... neprijemne
ja to mam inak vies jedneho zboznujes ani sama nevies ako velmi a ten druhy je kamos. super. pises si s nim vsetko v pohode neberes ho ako nejakeho OOOOOCHHH a ked ho uvidis nazivo tak uz to nemozes tvrdit lebo on je OOOOOCHHH
ja to mam takto je to na kkt. more ani sa s nikym stretavat nemozem aby som sa na nich nepozerala ako na chlapcov a nie ako na kamaratov. pfuuuck :/
@12 ..a ostatni podobneho nazoru: ved ked niekoho milujem tak sa mu hadam 100% davam, a stale nad nim rozmyslam, uplne cely sa pre neho/pre nu ubetujem...a prosim pekne ako sa mozem rozdelit medzi dvoch/dve aby som mu/jej to poskytol 100%...potom je to bud 50%:50%; 70%/30%...ale nie 100%/100%...potom to nie je opravdiva laska, len nejaky odvarok.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Najpravdepodobnejšie bude,že neľúbiš ani jedného z nich
ak niekoho lubis a on teba nie, tak to vraj nie je laska...a dvoch ludi na raz sa neda lubit
ja to mam takto je to na kkt. more ani sa s nikym stretavat nemozem aby som sa na nich nepozerala ako na chlapcov a nie ako na kamaratov. pfuuuck :/